Cine a câștigat Asia Express și a plecat acasă cu 30.000 de euro

Ultima actualizare:

    Asia ExpressFoto Facebook
Asia ExpressFoto Facebook

Competiția Asia Express a luat sfârșit, după câteva probe care i-au extenuat și scârbit pe cei patru concurenți rămași în finală. Lupta s-a dat între Raluka și Ana Baniciu pe de o parte și Liviu Vârciu - Andrei Ștefănescu pe de altă parte. Finaliștii au meritat din plin marele premiu.

După ce au trecut prin probe aproape inumane, toți concurenții au fost nevoiți să găsească obiecte în parcuri, să recunoască piese românești cântate de thailandezi, să mănânce insecte sau să facă niște cumpărături într-o piață acoperiți la ochi. De dimineață până seară, cele patru vedete s-au întrecut între ele, dar și cu propriile persoane, în aglomeratul Bangkok, pentru a-și adjudeca premiul de 30.000 de euro.

Mai norocoase sau mai calculate, fetele au câștigat cursa nebună și banii. Raluka și Ana Baniciu au intrat în concurs în locul surorilor Nicoleta și Iuliana Luciu.


    Ana Baniciu (stânga) și Raluka (dreapta) au câștigat ”Asia Express”foto: Antena 1
Ana Baniciu (stânga) și Raluka (dreapta) au câștigat ”Asia Express”foto: Antena 1

Finaliștii au mărturisit înainte de finală că vor avea parte de o zi foarte tensionată, însă vor încerca să se autodepășească și să facă față probelor.

„Va fi ziua crucială pentru fiecare dintre noi. Vom da tot ce avem mai bun și vom încerca să ne autodepășim. Cine e mai bun să câștige!”, au declarat  aceștia.

,,Mai avem puțin. Înseamnă enorm pentru noi că suntem finaliste, că am ajuns până aici și că am reușit să trecem prin toate momentele grele. Ne-am demonstrat că suntem foarte puternice și că merităm să ne aflăm în această etapă. Acum suntem pregătite să luptăm în ultima misiune, dacă am muncit atât de mult vrem să și câștigăm”, au declarat Ana Baniciu și Raluka.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au declarat că sunt foarte bucuroși că au ajuns până în finală, dar le-a fost teamă puțin de echipa formată din Raluka și Ana Baniciu.

,,Ne bucurăm foarte tare că suntem în finală alături de fete, pentru că știu să piardă, dar știu să și câștige. În același timp, ne este și puțin teamă. Urmează o finală frumoasă, eu asta cred că trebuie să primeze. Va fi o luptă crâncenă, o să ne dorim cu toții să câștigăm mai mult ca orice, vom da tot ce avem mai bun și vom încerca să ne autodepășim. Cine e mai bun va câștiga”, au declarat ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net