Cine a câștigat războiul audiențelor: Tudor Chirilă în chiloți la «Vocea» sau contorsionista în pielea goală de la «iUmor»

image
Tudor Chirilă s-a dezbrăcat la Vocea României

Seara de vineri, 27 septembrie, a fost una a extremelor în televiziunea românească, dar și una a asemănărilor. Extremele au venit din partea concurenților sau a juraților a două emisiuni extrem de urmărite, „Vocea României” și „iUmor”, iar asemănările din partea televiziunilor care le difuzează, Pro TV și Antena 1, care au decis să dea pe post două momente „fierbinți”, numai bune pentru audiență.

Întâmplător sau nu, cele două emisiuni de la posturile rivale se desfășoară în același timp, lucru care le poate înjumătăți audiența. Astfel, pentru un rating cât mai bun, în aceeași seară, au apărut pe micile ecrane două reale show-uri de „striptease”. 

La „Vocea României”, cel care a dat tonul distracției a fost juratul Tudor Chirilă, care, antrenat într-o conversație cu un concurent îndrăzneț, care a susținut, fie la glumă fie nu, că pictează nuduri de bărbați, a decis să pună scenariul în practică. Actorul a renunțat rapid la textilă și a rămas în boxeri pe scenă, spre deliciul publicului și amuzamentul colegilor săi.

image
Tudor Chirilă s-a dezbrăcat la Vocea României

Tudor a regretat ulterior decizia luată însă, explicând că ar fi încercat să îi convingă pe producători să scape de dovezile „incriminatorii”, având în vedere că emisiunea este una înregistrată, iar aceștia puteau să taie cadrele la montaj. Acest lucru nu s-a întâmplat însă, iar actorul a fost dur criticat chiar de un membru CNA (Consiliul Național al Audiovizualului), Radu Herju. „Cântăciosul fără voce l-a călărit semidespuiat pe colegul de platou”, a povestit Herju momentul „artistic” oferit vineri seară de Tudor Chirilă, căruia i-a intrat în joc ulterior și colegul lui, Horia Brenciu. 

Contorsionista aproape nud de la „iUmor”

De partea cealaltă, la „iUmor”, o concurentă îndrăzneață a fost cea care i-a făcut pe jurați să facă ochii mari. Emiria Morihata, contorsionistă și antrenor de fitness, și-a executat numărul în pielea goală, oferind imagini interzise celor mici. Printre altele, protagonista, care a ajuns la un moment dat aproape goală, a mâncat o banană dintre picioarele prezentatorului Dan Badea, un alt moment destul de picant pentru minori.

image
Foto: Antena 1

Scenele, deși încadrate ele într-un număr „artistic”, duceau cu gândul la alte „acte”, mai mult sau mai puțin potrivite pentru micile ecrane, la ora respectivă. Deși a intrat pe scenă îmbrăcată inițial, concurenta a ajuns în pielea goală după un număr de striptease. 

Nuditatea din prime time: Vocea României vs iUmor

Iată audiențele posturilor TV de vineri seară, pe intervalul de intersecţie dintre Vocea României şi iUmor (20:30-23:00):

  • NAȚIONAL. Pro TV a obținut pe intervalul de intersecție cu iUmor o medie de aproape 1,6 milioane de privitori, sub ediție de săptămâna trecută, când show-ul a avut o medie de peste 1,8 milioane de persoane. 

Pro TV s-a menținut însă la distanță de iUmor, de pe Antena 1, care a fost pe poziția a treia, la nivel național. Show-ul jurizat de Cheloo, Delia și Bendeac a obținut aseară o medie de peste 880.000 de persoane, cu un plus de 100.000 față de săptămâna trecută.

  • URBAN. La orașe, Pro TV a fost de două ori peste Antena 1. Show-ul Vocea României a avut pe intersecția cu iUmor o medie de 830.000 de persoane. Și aici a fost în scădere față de săptămâna trecută, cu un minus de aproape 200.000 de persoane. 
  • COMERCIAL. Vocea a fost mai slabă și pe publicul comercial săptămâna aceasta, deși s-a menținut pe primul loc. Show-ul a avut, aseară, o medie de 330.000 de persoane, în timp ce săptămâna trecută postul a avut 420.000 de persoane. Locul secund i-a revenit Antenei 1, pe publicul tânăr, cu puțin peste 200.000 de persoane.

Săptămâna trecută, între Vocea României și iUmor era o diferență de 200.000 de telespectatori, pe publicul comercial. Săptămâna aceasta, distanța s-a redus la aproximativ 100.000, potrivit paginademedia.ro. 

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
the sandman jpg
nikita de romania jpg
zodiac 600x400 jpeg
4 britney spears 5 jpg jpeg
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg