Cine a descoperit-o pe Andreea Bălan. Cum arăta artista la început de carieră

Andreea Bălan este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi. Are o carieră fulminantă, însă vedeta nu ar fi ajuns aici fără muzică. Succesul pe care vedeta îl are acum, se datorează muncii sale depuse în urmă cu mai bine de 20 ani, atunci când a început să apară la TV.

Andreea Bălan a apărut prima dată la Tv pe când avea doar 10 ani / Sursă foto: Instagram
Andreea Bălan a apărut prima dată la Tv pe când avea doar 10 ani / Sursă foto: Instagram

Andreea Bălan, prima apariție la TV în 1994

În ultima vreme, pe TikTok s-a viralizat un clip video de colecție cu Andreea Bălan, de pe vremea când aceasta a apărut pentru prima dată la TV. Totul se petrecea în 1994, în cadrul emisiunii „Ba Da, Ba Nu”, difuzată pe postul TVR 1. Pe atunci, blondina avea doar 10 ani și încerca să își croiască un drum în industria muzicală.

În imagini, artista apare îmbrăcată într-o fustă neagră, cu un tricou alb și o vestă, având o tunsoare bob. Deși era doar un copil, Andreea Bălan era destul de dezinvoltă. La acea vreme, cântăreața a fost descoperită de regretatul Mihai Constantinescu, care era în același timp și moderatorul emisiunii menționate în rândurile de mai sus.

Întrebată de către acesta ce îi place ei cel mai mult, artista a răspuns fără să stea pe gânduri: „muzica” și a mărturisit că marea ei dorință este să devină o cântăreață celebră. Mai târziu, la 2 ani distanță de la difuzarea emisiunii „BA DA, BA NU”, Andreea Bălan și-a lansat primul ei album „Amețiți de fum” și a fost primul copil cu album pe CD din România.

Andreea Bălan a cunoscut-o pe colega sa din trupa „Andre”  în emisiunea „BA DA, BA NU”

Tot în această emisiune a cunoscut-o și pe colega sa de scenă, cea alături de care avea să formeze celebra trupă, Andre. Din 1999 și până în 2004, când și-au început cariere solo, artistele au lansat 6 albume și 8 videoclipuri. Au vândut peste 1.800.000 de albume și au câștigat 5 discuri de platină și unul de aur.

La un moment dat au fost numite chiar „Reginele muzicii dance din România”, însă ulterior cele două au hotărât să își separe drumurile în carieră. Totuși, Andre se reunește după decesul tatălui colegei sale de scenă, care și-a dorit ca fiica lui să se alături din nou trupei care a consacrat-o. Astfel, cele două au lansat albumul „O noapte și-o zi”, dar și un single cu același nume, însă nu a durat mult până când s-au despărțit. În 2019, formația Andre a ajuns a treia oară în fața publicului cu piesa „Reset la inimă” și chiar dacă nu au continuat să muncească împreună, succesul grupului a făcut istorie în muzica românească.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net