Cine a părăsit Ferma vedetelor. Duelul a fost câștigat prin abandon

Ultima actualizare:

    Ferma VedetelorFoto Captura ProTv
Ferma VedetelorFoto Captura ProTv

În ediția difuzată joi, 5 aprilie, la Ferma vedetelor, duelistele Patrizia Paglieri și Tania Popa au avut parte de probe care le-au solicitat cu adevărat toate aptitudinile. Duelul a început într-un mod dezechilibrat, deoarece Patrizia a renunțat imediat la prima probă deoarece risca să nu-și mai poată folosi încheietura uneia dintre mâini pentru mai multe luni.

Actrița Tania Popa a luptat cu adevărat pentru șansa de a continua cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro, câștigând în fața Patriziei. Dacă la prima probă,au trebuit să se tragă de o funie pentru a pune ouă într-un coș, runda a doua a fost puțin mai dificilă, iar Patrizia a simțit că și-a atins limitele, astfel că a abandonat.


    Patrizia Paglieri
Patrizia Paglieri

Tania Popa a fost cea care a câștigat duelul, rămânând în concurs, luptând în continuare pentru premiul cel mare. Tania Popa a devenit concurentă de puțin timp, fapt care a favorizat-o deoarece nu a fost expusă la atâta tensiune sau extenuare continuă.

Concurentul precedent care a fost eliminat din concurs a fost Dj Wanda. Ea a rămas foarte puțin în concurs. ”Nu sunt tristă pe nimeni. Sunt împăcată cu mine”, a transmis Wanda la ieșirea din emisiune. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net