Cine are grijă de mormântul lui Aurelian Preda! Lumânările ard tot timpul

Ultima actualizare:
Aurlian Preda și călugărul Efrem, de la mănăstirea Dervent
Aurlian Preda și călugărul Efrem, de la mănăstirea Dervent

La mormântul lui Aurelian Preda este tot timpul lumină. Ard candelele și lumânările în permanență. De acest lucru are grijă călugărul Efrem Băndărică de la Mănăstirea Dervent, unde este înmormântat solistul de muzică populară.

La mormântul lui Aurelian Preda lumânările ard tot timpul, iar florile parcă nu-și pierd niciodată prospețimea. Totul, datorită călugărului Efrem Băndărică de la Dervent.


    Aurlian Preda și călugărul Efrem, de la mănăstirea Derventfoto: arhivă personală
Aurlian Preda și călugărul Efrem, de la mănăstirea Derventfoto: arhivă personală

În ultimii ani, cât s-a luptat cu boala, Aurelian Preda şi-a căutat liniștea la mănăstire. De curând descoperise mănăstirea Dervent, unde a visat că va fi îngropat după moarte., artistul a povestit cum a visat locul în care va fi înmormântat. “În urmă cu câţiva ani, am avut o cădere foarte mare şi, stând într-o convalescenţă profundă, am avut un vis... parcă era o voce care-mi vorbea în ureche şi mă încuraja: «Stai liniştit, că nu vei muri! Atunci când va fi să pleci din această lume, vei fi în Casa Domnului, pe malul unei ape, într-un lăcaş de cult ce poartă nume de trecătoare»”, a declarat artistul în ultimul interviu, pentru revista “Taifasuri”, în marie 2016.

Aurelian Preda a murit într-o clinică privată din Viena, la vârsta de 47 de ani, la 27 septembrie. Dispariția artistului i-a îndurerat pe apropiații și pe fanii artistului. Preda a fost diagnosticat în ultimii ani cu anevrism şi cancer, a suferit patru intervenţii pe creier, cinci operaţii pe colon şi a trecut printr-o moarte clinică.

image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2023 06 07 at 22 41 34 (1) jpeg
FotoJet (1) jpg
banner anamaria prodan png
antonia instagram jpg
FotoJet jpg
shakira 1 instagram jpg