Cine au fost nași la cununia religioasă a Oanei Zăvoranu

Ultima actualizare:

    Oana Zăvoranu l-a ales pe Silviu Prigoană ca naș de cununieFoto: Facebook
Oana Zăvoranu l-a ales pe Silviu Prigoană ca naș de cununieFoto: Facebook

Oana Zăvoranu a mărturisit că nu ar fi putut să facă pasul cel mare, acela de a-și uni destinul cu al bărbatului pe care-l iubește, fără a-l avea alături pe cel pentru care are un respect deosebit și îl consideră într-adevăr, un părinte spiritual.

Nașii de cununie ai Oanei și ai soțului său au fost Silviu Prigoană și soția lui, Mihaela. „Eu îmi doream foarte mult ca să-mi fie naș Silviu”, a mărturisit Oana Zăvoranu în cadrul unui interviu exclusiv pentru „Agenția VIP”.

Ea n-ar fi făcut această dezvăluire dacă nu ar fi fost dată de gol chiar de către soțul său, Alex. Cristi Brancu, prezentatorul emisiunii pentru care a oferit interviul, a povestit că atunci când a vizitat clinica medicală a Oanei, soțul ei a salutat-o pe soția lui Prigoană (care se afla în acel moment de față), cu apelativul „nașă”. În acest fel, secretul Oanei a fost dezvăluit, dar nu regretă, atât timp cât și-a dorit atât de mult ca Prigoană să-i fie părinte spiritual și să o însoțească la altar în cel mai important moment din viața ei.

Alături de soțul său, Alex, Prigoană a fost cel care a determinat-o pe Oana să se cunune religios: „Oana Zăvoranu în biserică, e ceva greu de imaginat, dar se poate pentru că și ea se emoționează, și ei poate să îi curgă o lacrimă. Am simțit nevoia să fiu unită cu Alex și în fața lui Dumnezeu."

Prigoană este, de altfel, renumit pentru numărul impresionant de fini, 54 în total, după cum a afirmat chiar el în interviu, toți, de diferite naționalități și religii. A avut însă ceva probleme când a trebuit ca finii să-i pupe mâna, așa cum cere obiceiul. Zăvo a mărturisit că Prigoană și-a tras înapoi mâna, fiindcă nu i se pare potrivit ca o femeie să pupe mâna unui bărbat, dar a fost suficientă o privire serioasă a Oanei, pentru ca Silviu să cedeze.

image
image
image
image
image
image
copii adela popescu radu valcan jpg
diego maradona daniela mori jpg
gheboasa instagram png
actrita irina gardescu jpg
cub andreea balan png
Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de câteva luni Instagram
banner theo rose png
banner mihai albu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net