Cine e bomba sexy cu care dansează Alex Velea? Antonia, în braţele unui italian

simeon stalpnicul png
Alex Velea şi Exaterina Dosan au deschis show-ul de dans de la Pro Tvfoto: arhiva personală

Alex Velea şi Antonia au făcut senzaţie în noul show de dans de la Pro Tv. În timp ce artistul a avut alături o parteneră care emană senzualitate prin toţi porii, mama copiilor lui a dansat lasciv, culmea, în braţele unui italian. Atât Alex, cât şi Antonia au obţinut note detul de mari, care deocamdată i-au adus pe poziţii confortabile în clasament.

Alex Velea a deschis seara de dans la Pro Tv. Plin de tatuaje, cu o coafură inedită, artistul a făcut echipă cu coregrafa sa, Ecaterina Dosan (28 de ani). Originară din Chişinău, blonda a atras toate privirile cu trupul tras prin inel şi mişcările de dans. Juraţii au văzut multă energie în momentul lor, motiv pentru care i-au notat pe măsură.    

simeon stalpnicul png
Ecaterina Dosan are 28 de ani şi este coregrafa lui Alex Veleafoto: captură video

Este limpede ca lumina zilei că Ecaterina Dosan exprimă feminitate și se declară ea însăși o pasionată a frumosului. Este foarte atentă la modul în care arată, îi plac stilurile de dans care acordă femeii un rol deosebit, cum e cha cha-ul, și îi place să călătorească. Tânăra moldoveancă se descrie ca fiind foarte pretențioasă, de aceea a schimbat mulți parteneri de dans de-a lungul timpului. A călătorit mult prin Europa, unde a câștigat nenumărate premii. Blonda este dansator profesionist, antrenor și arbitru internațional de dans.

simeon stalpnicul png
Antonia a făcut spectacol la

Ca o ironie a sorţii, Antonia a nimerit un coregraf italian care să o pregătească. Coincidenţă sau nu, solista aude limba din nou limba în care fetiţa ei Maya vorbeşte cu bunicii care o cresc şi mai mult ca sigur că acest lucru îi trezeşte amibtiri dureroase. Solista se află încă în proces cu Vincenzo castellano pentru custodia micuţei. 

Revenind la Paolo Campigotto, cel alături de care Antonia şi-a pus în gând să câştige marele premiu de 100.000 de euro, acesta este concurentul care dă totul pentru dans. Coregraful a făcut multe sacrificii pentru a ajunge să-şi îndeplinească. A renunțat la afacerea familiei ca să se poată dezvolta ca dansator, a ales să plece din țara lui natală, Italia, de lângă familie, și să vină într-o țară străină doar ca să aibă șansa să ajungă în topul celor mai buni dansatori. Este atât de îndrăgostit de dansul sportiv încât spune că a venit cu mândrie să fie ambasadorul acestui stil.

FotoJet jpg
florin salam jpeg
andrew tate 1 PNG
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
Reynolds si sotia lui jpg
FotoJet (2) jpg
1 Uttam Parmar jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
florin salam jpeg
FotoJet (2) jpg
FotoJet jpg
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
andrew tate 1 PNG
anda adam jpg