Cine e bomba-sexy de care se teme Mădălina Ghenea

simeon stalpnicul png
Lola Astanova este splendidă în costum de baiefoto: arhivă personală

Nori negri se adună în cuplul Mădălina Ghenea-Matei Stratan, după o perioadă roz, în care cei doi stăteau lipiţi unul de celălalt ca timbrul de scrisoare. Printre multele reproşuri din ultima vreme, actriţa l-a lansat, deunăzi, pe cel mai grav. “Când tatăl copilului tău apreciată toate pozele unei alte femei”, a scris Mădălina, pe Instagram, exemplificând şi cu poza “rivalei”. Este vorba despre superba Lola Astanova, considerată cea mai sexy pianistă din lume.

Mădălina Ghenea (29 de ani) şi-a făcut un obicei din a-şi deschide sufletul în faţa prietenilor virtuali de pe reţelele sociale. Şi nu povesteşte doar despre modă, filme, acte caritabile sau vacanţe, ci şi despre problemele de familie, pe care le împachetează însă sub forma unor mesaje cu tâlc. “Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi. Nu mi-ai frânt doar mie inima, ne-ai distrus viitorul”, scria Mădălina în noiembrie 2017, după care a şters mesajul.

simeon stalpnicul png
Lola Astanova este o pianistă talentată, dar și o femeie extrem de frumoasăfoto: arhivă personală

Zilele trecute, vedeta a mers și mai departe, publicând un mesaj în engleză, care s-ar traduce cam așa: “Viaţa mea este ca o comedie romantică. Singura diferenţă este că în realitate nu este vorba despre dragoste. Sunt doar eu care râd la propriile glume”. Totul a culminat cu mesajul de luni, 22 ianuarie, mesaj din care răzbate un amestec de gelozie și dezamăgire. Mădălina a publicat o fotografie cu profilul de Instagram al celebrei pianiste Lola Astanova, adăugând și o explicație care lămurește totul: “Când tatăl copilului tău apreciată toate pozele unei alte femei”.

simeon stalpnicul png
Lola Astanovafoto: Instagram

Ulterior a șters mesajul, probabil îngrijorată de avalanașa de comentarii pe care a primit-o. Dacă ne uităm la fotografiile cu Lola Astanova, înțelegem că gelozia Mădălinei este îndreptățită, artista fiind decupată parcă din Playboy. Are forme voluptuoase, păr lung, brunet, zâmbet ucigător, picioare de gazelă, însă și un talent care îl dă gata pe Matei Stratan; cântă dumnezeiește la pian. Lola Astanova este o celebră pianistă originară din Tashkent, Uzbekistan, are 32 de ani și cântă de la 8 ani la nivel profesionist. În 2003 a emigrat în Statele Unite, iar de atunci cariera i-a fot presărată numai cu reușite și concerte importante.

În 2012 își face debutul la celebra sală Carnegie Hall, în Manhattan, New York, iar în 2014 cântă la New York Ball, printre spectatori numărându-se Donald Trump (acum președintele SUA), Valentino (designer italian), Zac Pozen (designer american), Coco Rocha (topmodel canadian), Baz Luhrmann (regizor australian). Lola a intrat în atenția întregii planete și datorită muzicii, fiind axată pe interpretarea operelor unor compozitori precum Chopin,  Liszt sau Rahmaninov, dar și datorită felului în care cântă: în rochii mini și încălțată în pantofi cu toc cui, de 12 cm. Este lesne de înțeles de ce Matei Stratan apreciază fiecare postare a acestei bombe-sexy. El însuși este îndrăgostit de pian, are unul acasă, iar la începutul relației cu Mădălina îi cânta divei foarte des compoziții romantice.

simeon stalpnicul png
Mădălina Ghenea și Matei Stratan, pe vremea când erau fericițifoto: Hepta

Mădălina Ghenea și Matei Stratan (33 de ani) s-au cuplat în vara lui 2016, iar în aprilie 2017 au devenit părinții unei fetițe, pe care o vor boteza Charlotte. Problemele în cuplu au început acum 4 luni, cei doi fiind surprinși certându-se în stradă, iar la puțin timp după aceea Mădălina s-a mutat din vila iubitului ei, într-un apartament, în Piața Unirii din București.

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
florin zalomir
sotie Arsinel jpg
colaj mormant elisabeta a II-a
cub anca pandrea png
image png
hot mascat jpeg
Oana Ionita in spital  jpg
comisia europeana
Ultimul dictator al Europei, Aleksandr Lukaşenko, vrea arme nucleare ruseşti în Belarus   jpeg
image
image
image
image
paris hilton caine pierdut instagram 2 jpg
Jason Momoa
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png