Cine e cântăreața care a venit la „Chefi la cuțite”: „Vreau să arăt că sunt mai mult decât o carcasă”


    Thalida Trofin, la „Chefi la cuțite”Foto: Antena 1
Thalida Trofin, la „Chefi la cuțite”Foto: Antena 1

În prima ediție din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de sâmbătă seara, 28 februarie, una dintre „apariții” a fost Thalida Trofin, în vârstă de 23 de ani, fostă concurentă și la emisiunea „Puterea dragostei”.

Aceasta, care s-a apucat și de cântat între timp, a dezvăluit faptul că a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” pentru a demonstra faptul că se pricepe și în bucătărie, fiind o adevărată gospodină.

Thalida Trofin, mărturisire la „Chefi la cuțite”

În timp ce stătea de vorbă cu Gina Pistol, prezentatorea show-ului culinar de la Antena 1, Thalida a făcut și o dezvăluire la care puțini s-ar fi așteptat. Se pare că a pus ochii pe Cătălin Scărlătescu, explicând că îi plac bărbații mai în vârstă decât ea.

„Vreau să arăt că sunt mai mult decât o fată drăguță și mai mult decât o carcasă. Pot să și gătesc bien. Am eu mai multe defecte, dar eu chiar sunt deșteaptă, chiar mă duce capul, acuma fără să fiu modestă. Mă vedeți voi blondă și așa, dar să știți că am multe de oferit”, a mărturisit Thalida Trofin.

„Pot să iau ambele cuțite de la Scărlătescu. Îl simpatizez pe Scărlătescu rău. Nu știu, eu am o problemă, cred că e o boală. Am probleme cu capul, asta e.

Mă îndrăgostesc de bărbați mult mai maturi decât mine ca vârstă și am o vorbă: eu n-o să mă pot căsători niciodată din interes, pentru că eu chiar o să-l iubesc pe moș. Atunci când eu mi-am dorit foarte tare un bărbat și nu am putut să-l am a fost foarte rău. Scărlătescu e chiar în acel interval care mie îmi place”, a mai adăugat aceasta.

oana roman si marius elisei
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
horoscop zilnic 1 martie jpeg
condimente jpeg
FotoJet jpg
antonia sexy jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
cub iuliana marciuc png
image
image
image
image
image
image
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg