Cine e fata care a leșinat la X Factor


    Click! îți spune cine e fata care a leșinat la X FactorFoto: Arhiva personală
Click! îți spune cine e fata care a leșinat la X FactorFoto: Arhiva personală

După episodul de vineri (25 septembrie), toată lumea se întreabă cine e fata care a leșinat la X Factor. Sabrina Fabian (17 ani), cunoscută drept „Barbie de România”, a venit pe scena de la X Factor 2015 cu gândul de a se face remarcată. Blondina a reușit, dar nu prin talentul ei, ci pentru că a leșinat după ce a uitat versurile melodiei. Echipa de la X factor a intrat în panică, în momentul în care adolescenta a căzut ca secerată pe scenă.

Click îți spune cine e fata care a leșinat la X Factor. Sabrina a vrut să îi impresioneze pe cei trei jurați, dar nu i-a ieșit. A venit îmbrăcată într-un costum roz, de 5.000 de euro, după cum s-a lăudat chiar ea, dar nici ținuta nu a salvat-o. „Barbie de România” a vrut să interpreteze celebra melodie a trupei Aqua, “Barbie Girl”. S-a încurcat încă de la început în versuri, așa că s-a supărat și s-a decis să tacă mâlc în fața juraților, în timp ce negativul se putea auzi pe fundal. După câteve secunde, Sabrina Fabian a căzut pe scenă, iar publicul a privit stupefiat întreaga scenă. Jurații Delia și Horia Brenciu s-au dus să îi acorde primul ajutor, în timp ce Dani Oțil și Răzvan Simion erau în culise cu familia. Ștefan Bănică Jr. nu s-a ridicat de pe scaun, ci a ales să privească de departe, dar după câteva minute a intervenit: „Ce faci, Sabrina? Îmi dai emoții dintr-astea”.

Cine e fata care a leșinat la X Factor: Delia nu a crezut „teatrul” Sabrinei

Publicul curios s-a ridicat în picioare ca să vadă cine e fata care a leșinat la X Factor. Echipa de medici au dus-o pe Barbie de România în culise. Un pic recalcitrantă cu mama ei, Sabrina și-a revenit în cele din urmă, dar juriul nu a crezut-o. Delia a fost foarte sceptică cu privire la întreaga scenă.

„Eu nu am crezut teatru acela.Nu cred că a avut o cădere de calciu sau un atac de panică, a fost singura metodă de a scăpa de piesă. A văzut că nu îi iese piesa și a zis că e mai bine să se trântească. Un om nu reacționează așa în mod normal. Nota zece pentru inspirație și pentru teatru”, a afirmat jurata de la X Factor.

Telespecatorii au devenit curioși și au vrut să afle cine e fata care a leșinat la X Factor, iar spre deliciul lor, adolescenta s-a întors pe scenă,

După ce și-a revenit, Sabrinei Fabian i s-a acordat o a doua șansă, dar a dat-o bară din nou. A avut o prestație la fel de slabă, nu a reușit să își aducă aminte versurile sau să urmărească linia melodică. În culise, blondina a fost recalcitrantă și cu reporterii care au luat-o la întrebări.

„N-avea nici o treabă cu muzica. Nu putea să cânte nici măcar un vers. Fata nu are ureche muzicală din păcate. Poate să dea la actorie”, a spus Delia.

Cine e fata care a leșinat la X Factor „Barbie de România” încearcă să dea lovitura pe internet

Cine e fata care a leșinat la X Factor: Sabrina Fabian a făcut  patinaj artistic și a fost model pentru o agenție americană, dacă ar fi să ne luăm după contul ei personal de Facebook. După ce a avut parte de cele 5 minute de celebritate la X Factor,  blondina s-a hotărât să își încerce norocul pe internet. „Barbie de România” a publicat un videoclip în care încearcă cânte melodia „Love the way you lie", în separanța că va impresiona pe cineva, dar comentariile vorbesc de la sine.

„N-ai treabă cu muzica”, „Caloriferul meu e mai bun”, „Ești afonă”, acestea sunt mesajele pe care le-au scris prietenii virtuali ai blondinei.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
femeie frig casa jpeg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
image
image
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png