Cine e Paula Iorga, femeia care i-a fost alături lui Leo Iorga până la ultima suflare

image
Paula și Leo Iorga au aniversat în acest an 30 de ani de căsnicie Foto: Facebook

Anul acesta, în data de 15 septembrie, Paula și Leo Iorga împlineau 30 de ani frumoși de căsnicie. Cei doi s-au căsătorit în 1989, iar din mariajul lor au rezultat doi copii, Paul și Edi Iorga. Artistul povestea întotdeauna cum soția lui i-a fost mereu aproape în ciuda problemelor cu care s-au confruntat de-a lungul timpului, explicând amuzat că la căsătorie era atât de sărac încât nu avea nici măcar o lingură.

 De opt ani, de când cântăreţul s-a tot luptat cu cancerul care într-un final l-a și răpit dintre noi, partenera acestuia i-a fost alături, exact așa cum și-au jurat: „la bine și la greu”. Artistul a continuat să cânte chiar dacă starea sa de sănătate era una precară, pentru a putea strânge bani pentru costisitoarele tratamente. 

image
Paula Iorga i-a fost mereu alături soțului ei

Paula Iorga, devastată după moartea soțului 

Totuși, nimic nu a reușit să le destrame căsnicia celor doi, chiar dacă a fost presărată cu probleme. Nici măcar apariția în peisaj a unei amante, impresara solistului, care îi furase inima acestuia în urmă cu 5 ani nu i-a despărțit pe cei doi, Leo întorcându-se în cele din urmă la familie, unde a fost primit cu brațele deschise de soție

. Paula Iorga, în vârstă de 53 de ani, cu doar un an mai mică decât regretatul ei soț, l-a iertat pe acesta și i-a fost alături în continuare, înnoptând prin spitale. După aflarea tragicei vești, aceasta a susținut că îi pare rău că n-a mai apucat să îi spună soțului ei cât de mult îl iubește. 

„Doamne, îţi mulţumim pentru tot ce ne-ai dăruit în aceşti 30 de ani, când te-am chemat să ne uneşti în Sfânta Taină a Cununiei! Ajută-ne, te rog, în continuare cu binecuvântarea ta - iubire, iertare, sănătate, armonie, prosperitate şi pace!”, scria Paula Iorga la aniversarea de 30 de ani de mariaj. Atunci când s-au căsăstorit, din lipsă de „fonduri”, proaspeții însurăței au petrecut luna de miere în autobuzul trupei, în timpul turneului prin… Oltenia. Un autobuz vechi, care era mai mult defect decât funcțional, așa cum povestea amuzat Leo. 

image
Cei doi soți, alături de fiul lor cel mic, Paul

Cine este Paula Iorga, soția regretatului artist Leo Iorga 

Paula i-a iertat cântăreţului escapadele amoroase și l-a urmat pe solist în lupta sa cu boala, mergând cu el peste tot pentru intervenții chirurgicale sau tratamente. În 2017, Paula a fost cu Leo în Cuba, unde cântărețul a încercat un tratament experimental pentru cancer. Anul acesta au făcut mai multe drumuri în Germania, unde Leo a suferit mai multe intervenţii chirurgicale.

Soția lui Leo Iorga a fost cadru medical, dar şi-a abandonat serviciul pentru a se dedica în totalitate soţului ei și familiei pe care au clădit-o împreună. Paula şi Leo s-au cunoscut în urmă cu 31 de ani la Costineşti, când fiecare avea pe altcineva. Au reuşit să se cunoască mai bine la finalul verii anului 1988, iar un an mai târziu, în ianuarie 1989, s-au căsătorit, iar în septembrie, acelaşi an, au făcut nuntă. Leo şi Paula Iorga au împreună doi băieţi: Edi (29 de ani) şi Paul (22 de ani), care și-a urmat tatăl în domeniul muzicii. 

leo iorga paula 0 jpeg
Cei doi soți, alături de fiul lor cel mic, Paul Foto: Facebook

Leo Iorga a fost membru al trupelor Cargo, Compact, Schimbul 3, PACT by Leo Iorga & Adi Ordean și a lansat hituri cunoscute precum: „Singur în noapte", „Mă voi întoarce", „Să te gândeşti la mine", „Toamnă în sufletul meu", „Trenul pierdut", „Ploaia", „Cine eşti tu, oare?", „Cine-i vinovat?'', '„Te visez mereu''. Fanii săi l-au putut asculta live pentru ultima oară la concertul susținut în Berăria H, anul acesta în luna iunie.

Mihai Bendeac
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Ruxi și cristi mitrea
niculina stoican   facebook jpg
img (3) jpg
grasime corporala
Gigi Hadid și Kanye West
Repartitor de caldura FOTO Shutterstock jpg
Deepfake Technology. FOTO Discover Magazine
image
image
image
image
carte mihai morar dan negru png
niculina stoican   facebook jpg
Gigi Hadid și Kanye West
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp