Cine este Andrada Precup, solista nev─âz─âtoare care a amu╚Ťit juriul la X Factor

image
Andrada, alături de Nicole Cherry și Andra, în platoul emisiunii Happy Hour, în anul 2015

Andrada Precup, adolescenta de 17 ani, care i-a emo╚Ťionat pe membrii juriului X Factor vineri seara, 27 noiembrie, a f─âcut furori, cu ani ├«n urm─â, ├«n platoul unei alte emsiuni cunoscute. Iat─â cine este fata care l-a determinat pe Florin Ristei s─â afirme c─â ea ar trebui s─â c├ó╚Ötige concursul ╚Öi pe ╚śtefan B─ânic─â Jr. s─â pl├óng─â!

Vineri seara, Andrada Precup a ob╚Ťinut un loc ├«n etapa duelurilor, ├«n cadrul emisiunii X Factor, dar ╚Öi laudele juriului. ╚śtefan B─ânic─â Jr a fost cucerit de nota personal─â pe care a adus-o adolescenta,originar─â din Slatina, melodiei "Lie, cioc├órlie" ╚Öi nu ╚Öi-a putut st─âp├óni lacrimile. Nu este prima dat─â c├ónd Andrada, care s-a n─âscut nev─âz─âtoare, ob╚Ťine aplauze ╚Öi este apreciat─â pentru vocea cu care a fost ├«nzestrat─â.┬á

image
Andrada, alături de Nicole Cherry și Andra, în platoul emisiunii Happy Hour, în anul 2015Sursă foto: Arhivă personală

├Än urm─â cu cinci ani, ea participa la concursul "Rom├ónii au talent", unde a interpretat melodia Memories a lui Nicole Cherry. La scurt timp dup─â emisiune, Andrada a fost invitat─â ├«n platoul "Happy Hour", iar C─ât─âlin M─âru╚Ť─â i-a f─âcut o surpriz─â de propor╚Ťii! Andrada s-a aflat fa╚Ť─â ├«n fa╚Ť─â cu cea a c─ârei melodie o c├óntase la "Rom├ónii au talent". Mai mult dec├ót at├ót, Nicole Cherry a sus╚Ťinut un mini duet al─âturi de Andrada!

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion ╚Ťiriac png
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
image png
Alexandru Arsinel batran
cub ion ╚Ťiriac png