Cine este Cătălin Rizea, soțul Addei de la Asia Express. Cum a cerut-o în căsătorie

Ultima actualizare:
Cum a cerut-o de soție Cătălin Rizea pe ADDA
Cum a cerut-o de soție Cătălin Rizea pe ADDA

ADDA și soțul ei, Cătălin Rizea, au pornit în aventura Asia Express, alături de alte vedete, în lupta pentru marele premiu de 30.000 de euro. Cei doi s-au căsătorit în anul 2016, iar împreună sunt părinții lui Alexandru, un băiețel de 3 ani. Cei doi dețin împreună o firmă de care se ocupă în mod egal.

Iată că ADDA și soțul ei, Cătălin Rizea, sunt exemplul perfect pentru colaborările profesionale între parteneri de viață. Cei doi sunt împreună în fiecare clipă, iar afacerea lor este în plină dezvoltare. Cei doi dețin un studio de înregistrări, intitulat Baladda Records, exact asemenea pseudonimului folosit de artistă, ADDA BALADDA.

Cătălin Ionuț Rizea a devenit treptat managerul și impresarul Addei, iar colaborarea lor profesională îi face să petreacă foarte mult timp împreună ba chiar să fie de nedespărțit. Aceștia merg împreună la concerte, la evenimente mondene, și chiar și în studio, Cătălin și Adda sunt împreună în fiecare zi. Chiar dacă el nu mai avusese experiență în acest domeniu, înainte să o cunoască pe artista hiturilor «Arde», «Lupii» și «Îți arăt că pot», iată că cei doi formează un întreg perfect atât în viața de cuplu, cât și în domeniul profesional.

ADDA și Cătălin, soțul ei, au amintiri foarte frumoase în ziua de 12 aprilie 2015, atunci când el a cerut-o de soție. Solista ne-a povestit în ce mod amuzant a acceptat să se căsătorească cu bărbatul pe care îl iubește și cu care s-a cununat religios la sfârșit de iulie 2016. Deși Cătălin Ionuț Rizea pregătise o cerere în căsătorie ca în basme, cântăreața nu l-a lăsat să-și pună planul în acțiune deoarece și-a dat seama că el urma să facă pasul cel mare. ADDA ne-a povestit cum a fost cerută în căsătorie, dar și cum i-a stricat planurile soțului, chiar în urmă cu 4 ani.

ADDA și Cătălin Rizea s-au tatuat ochii fiului lor pe brațe
ADDA și Cătălin Rizea s-au tatuat ochii fiului lor pe brațe

„El voia să mă ceară într-un loc frumos, mai spectaculos. Și eram în drum spre bunicii mei atunci, de Paști. Dar eu m-am prins că vrea să mă ceară de soție și i-am zis: «Măi tu mi-ai luat inel». L-am găsit în torpedo la mașină și i-am zis oprește aici și cere-mă de soție. Cătălin mi-a zis: «Nu, nu, că voiam să te cer undeva unde e frumos. Mai apoi, eu i-am zis că vreau să mă ceară acolo. A oprit mașina, pe marginea drumului unui șanț unde treceau tractoare și mașini. Eu nici nu auzeam ce zicea, însă ziceam: «Da, Da, Da», eu nici nu știam ce îmi spunea, eram foarte emoționată”, ne-a declarat ADDA.

Cătălin Rizea și ADDA s-au cununat religios în 2016
Cătălin Rizea și ADDA s-au cununat religios în 2016

Adda și iubitul ei, Cătălin Rizea, s-au cununat civil la 28 mai 2016, la Târgu Mureș. Artista a grăbit data nunții după ce a rămas gravidă. Adda și Cătălin sunt împreună de aproximativ 5 ani. 

ADDA, pictorial emoționant alături de fiul ei, Alex
ADDA, pictorial emoționant alături de fiul ei, Alex

La nuntă au participat în jur de 250 de persoane. „Am avut o nuntă de vis, exact ca în poveşti. Pot să spun că am avut cel mai chipeş soţ“, a spus Adda.

Cătălin Rizea și ADDA, tatuaj identic cu chipul fiului lor

ADDA și Cătălin au dorit să poarte mereu cu ei privirile dulci ale fiului, iar cei doi părinți au hotărât să-și tatueze ochișorii lui Alexandru e brațe.

ADDA și Cătălin Rizea s-au înscris în cursa Asia Express 3
ADDA și Cătălin Rizea s-au înscris în cursa Asia Express 3

Cătălin Rizea și ADDA s-au îmbarcat în aventura Asia Express

ADDA și Cătălin Rizea și-au dorit foarte mult să-și testeze limitele la Asia Express și iată că, după multe discuții între ei, aceștia au luat decizia să meargă în Asia pe «Drumul Comorilor», unde vor concura alături de alte echipe formate din vedete, în sezonul 3 al emisiunii manifest de la Antena 1.


    ADDA și Cătălin Rizea s-au înscris în cursa Asia Express 3Foto Instagram
ADDA și Cătălin Rizea s-au înscris în cursa Asia Express 3Foto Instagram

„Pentru noi Asia Express e una din cele mai mari provocări pe care le vom trăi în cuplu. O să ne arate care sunt limitele noastre și cât de puternici suntem. Ne bucurăm mult că mergem împreună. Noi nu ne putem dezlipi unul de celălalt nicio secundă, pentru că ne iubim foarte mult și simțim că suntem suflete-pereche. Abia așteptăm să trăim la maximum fiecare clipă! Să ne bucurăm, să râdem, să ne distrăm, să ne enervăm și poate chiar să plângem dar să rămânem cu cele mai tari amintiri!', spun Adda şi soţul ei Cătălin, înainte de plecarea în Asia.

Cum au anuțat ADDA și Cătălin Rizea că vor participa la Asia Express 3

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image
actualitate.net
image
actualitate.net