Cine este Dean Bowman, profesorul de gospel din Reșița, care a uimit cu vocea lui la "Românii au talent"

Ultima actualizare:

    Dean Bowman a impresionat audiența cu interpretarea piesei "It's a man's world"foto: PRO TV
Dean Bowman a impresionat audiența cu interpretarea piesei "It's a man's world"foto: PRO TV

A venit, a cântat, a ridicat juriul în picioare, iar Andrei i-a făcut "piele de găină". Dean Bowman, profesorul de gospel, jazz și soul, care predă voluntar la o școală din Reșița, a fost senzația serii, vineri, la "Românii au talent".

Dean este originar din New York, dar de patru ani locuiește în România. Potrivit protv.ro, Dean este căsătorit cu o româncă și s-a stabilit în Reșița, acolo unde predă gratuit cursuri de muzică tinerilor care își doresc să se dezvolte în acest domeniu. Practic, a deschis o școală de muzică, unde face voluntariat. Spune că cel mai mare vis al său se întâmplă deja și consideră că e menirea lui în viață să poată da mai departe din harul său generațiilor mai tinere și să fie un mentor pentru alți iubitori de muzică.

Cea mai mare realizare și mândrie pe plan personal este momentul în care a devenit tată. Are 2 copii, de 9 și 5 ani, care locuiesc în State. Are o relație bună cu ei și chiar au venit să îl viziteze aici, la Reșița. Spune că a venit la emisiune pentru a reprezenta comunitatea iubitorilor de gospel din Reșița și Caraș-Severin și pentru a fi un model în ochii studenților săi.

Ce reacții au avut Andra și Alexandra Dinu

Pe scena de la "Românii au talent", Dean Bowman a avut o interpretare excepțională a piesei "It's a man's world". Concurentul a primit 4 de "DA" și merge în etapa următoare, alături de Anastasia Anghelescu, Aiko-Skdun București, Marius Ioniță, Dragoș Bâclea, Acrobatic Dance, Luca Simion, Carina Ene, Daniel Moldovan și Cătălin Laslo, Natasha Korotkina, Ustix Generation, Marius Neagu, Krisztina Vellai și Bettina Bogdan."Dean, a fost o mare bucurie să te ascult. De mică am studiat acest gen muzical. Nu știam că există un profesor care a venit în România să predea gospel. Visul meu a fost să merg în America, într-o biserică, să văd cultura asta, să învăț să cânt în felul ăsta", a spus Andra. Alexandra Dinu a fost, și ea, cucerită de momentul lui Dean: "Ai fost excepțional! Mi-a ajuns la suflet. Eu am trăit câțiva ani în America, unde am avut ocazia să ascult genul ăsta de muzică și este super emoționant. Am simțit acest fior, mi-ai transmis asta. Felicitări!"

"Românii au talent", peste 3 milioane de telespectatori în minutul de aur

Și de această dată, Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public, pe întreaga durată a difuzării, în intervalul 20:28 – 23:01! Pe segmentul comercial național, PRO TV a înregistrat 12.9 puncte de rating și 29.4% share pe segmentul de public 21-54 național, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția a doua înregistra 10.1 puncte de rating și 23.1% share. În același timp, pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 9.4 puncte de rating și 24.9% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut 8.0 puncte de rating și 21.1% share. Aproape 2.4 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență de la 21:10, peste 3 milioane de români urmăreau PRO TV.

Citește și:

Florin Călinescu, reacție după un număr de la Românii au talent: „Pregătiți-mi transfuzii și sânge”

Mirela Vaida, atacată de o femeie dezbrăcată, în emisiune! „Un pietroi trebuia să vină direct în capul meu!”

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net