Cine este Emma Zeicescu, prezentatoarea de la TVR

Emma Zeicescu și Claudiu Popa, prezentator de știri de la Realitatea TV, au împreună un băiețel pe care l-au botezat Rafael Idris
Emma Zeicescu și Claudiu Popa, prezentator de știri de la Realitatea TV, au împreună un băiețel pe care l-au botezat Rafael Idris

Prezentatoarea TVR Emma Zeicescu a fost pusă sub învinuire, alături de Claudiu Popa, fostul ei partener de viață, pentru deținere și consum de droguri. Zeicescu și Popa, care au împreună un băiețel de patru ani, au fost prinși cu cannabis în vară, la un festival de muzică.

Emma Zeicescu (38 de ani) lucrează de 16 ani în media. Jurnalista și-a început cariera la Național TV. ” Primul meu live a fost prin 2004, lucram la Național TV și eram reporter pe politic. Eram atât de bucuroasă că lucram pe politic că abia așteptam să văd cum se simte adrenalina aia de direct. Nu a trecut mult timp și am primit «botezul directului». Aveam cam 24 de ani și am simțit cumva că asta e ce vreau să fac”, a declarat Emma Zeicescu, acum prezentatoare la TVR, într-un interviu pentru Click! TV.

Jurnalista a fost atrasă de lumea presei încă din liceu, când făcea revista clasei. Și totuși, primul contact cu universul jurnalismului l-a avut în copilărie, prin intermediul unui film artistic, care a marcat-o decisiv. ”Era perioada casetelor închiriate, pentru că nu aveam televiziune prin cablu. Avam o casetă cu un film în care o jurnalistă încerca să slaveze un om nevinovat, condamnat la moarte. Mi-a plăcut adrenalina, faptul că ea avea o viață dinamică și plină de energie, dar mai ales faptul că prezenta un jurnal de știri tv. Am văzut filmul ăla de 100 de ori și mi-a rămas undeva în suflet. Poate că și de acolo mi se trage”, a povestit jurnalista în interviul citat.

Emma Zeicescu prezintă ”Perfect Imperfect” la TVR

Emma Zeicescu a colaborat, de-a lungul carierei, cu posturile Naţional TV, Digi 24 şi Realitatea TV. Jurnalista a încheiat activitatea la postul Realitatea TV în luna iulie 2016, după zece ani, iar din octombrie același ani a început colaborarea cu TVR, unde prezintă emisiunea ”Perfect Imperfect”.

În 8 octombrie, Zeicescu a anunțat pe rețelele de socializare că a intrat în concediu din cauza unor probleme de sănătate. „Când corpul îți spune în mod abrupt că trebuie să iei o PAUZĂ și să te ODIHNEȘTI, e semn că trebuie să înveți să pui mai mult preț pe SĂNĂTATE! Ne vedem peste o săptămână la tv! #ConcediuMedical”, scria jurnalista pe rețelele de socializare.

Emma Zeicescu și Claudiu Popa, părinții unui băiețel de patru ani

Emma Zeicescu a fost căsătorită cu Mihai Stegerean, fost producător TV. Cei doi au făcut nunta în 2010 şi au divorţat doi ani mai târziu. Jurnalista s-a îndrăgostit apoi de colegul ei de la Realitatea TV, Claudiu Popa. Cei doi au devenit părinții unui băiețel în vara anului 2014, iar la începutul acestui an au anunțat că se despart.


    Emma Zeicescu și Claudiu Popa, prezentator de știri de la Realitatea TV, au împreună un băiețel pe care l-au botezat Rafael Idrisfoto: revista OK! Magazine România
Emma Zeicescu și Claudiu Popa, prezentator de știri de la Realitatea TV, au împreună un băiețel pe care l-au botezat Rafael Idrisfoto: revista OK! Magazine România

"Claudiu şi Emma încep, de azi, o nouă călătorie, separat. Ne dorim ca fiecare drum să ne întărească şi să ne facă mai înţelepţi. Pentru fiecare gând bun pe care ni-l dăruiţi, pentru toată dragostea cu care ne-aţi privit şi cu care ne înconjuraţi zi de zi, pentru că ne ajutaţi să devenim mai buni, vă mulţumim din inimi! Mami, tati şi Idris rămân bineînţeles împreună, în fiecare zi. Fără sfârşit. PS: Nu vom face alte comentarii în legătură cu acest subiect şi vă mulţumim deja pentru înţelegere", a fost mesajul scris de Emma Zeicescu.

Prezentatoarea TVR Emma Zeicescu și Claudiu Popa, prinși cu cannabis la un festival de muzică

Emma Zeicescu și Claudiu Popa au fost protagoniștii unui episod controversat în timpul festivalului de muzică Summer Well. Cei doi au fost legitimați de forțele de ordine după ce au fost surprinși cu două țigări confecționate artizanal, cu miros înțepător. Imaginile cu cei doi au fost făcute publice prima oară de Mircea Badea, iar DIICOT a confirmat că s-a deschis un dosar penal in rem în acest caz. La începutul lui octombrie, Emma Zeicescu și Claudiu Popa au fost puși sub învinuire pentru deținere și consum de droguri.

În România, deţinerea şi consumul de cannabis sunt interzise. Potrivit articolului 4 din Legea 143/2000, cei doi riscă închisoare de la 3 luni la 2 ani sau amendă, pentru deţinere de droguri de risc pentru consum propriu.

Emma Zeicescu: „Am nevoie de o iubire care să mă fiarbă la foc mic”

De ce a demisionat Emma Zeicescu de la Realitatea TV după 10 ani

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub anamaria prodan png
cub cristina spătar png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg
cub amal george cooney png
cub catalin botezatu dubai png