Cine este Florin Busuioc şi cum a devenit celebru

Ultima actualizare:

    Florin Busuioc a devenit celebru după ce a făcut din Meteo o super rubrică la Pro Tv Foto: arhivă personală
Florin Busuioc a devenit celebru după ce a făcut din Meteo o super rubrică la Pro Tv Foto: arhivă personală

Vestea că Florin Busuioc a suferit un infract şi a fost operat de urgenţă la Craiova le-a dat fiori reci colegilor săi din Pro Tv, dar şi familiei, care a fost anunţată de urgenţă că actorului i s-a făcut rău pe scenă. Busu, pe care toată lumea îl cunoaşte de la rubrica Meteo, se afla marţi seara pe scena Filarmonicii Oltenia din Craiova, unde juca în piesa Central Park, când a suferit un infarct. Florin Busuioc a devenit celebru datorită expunerii media pe unul dintre cela mai comerciale posturi tv din România, dar visul de a deveni actor a fost motivul pentru care el a venit în Capitală.

Florin Busuioc este cunoscut mai mult ca om de televiziune decât ca actor, iar de marţi seară numele lui este pe buzele tuturor celor care îl îndrăgesc. Busu, în vârstă de 56 de ani, a suferit un infarct şi a avut nevoie să fie operat de urgenţă la Clinica de cardiologie Intervenţională din Craiova de doi medici tineri, dintre care unul este rezident. Operaţia a fost un succes, actorul fiind acum stabilizat.

Cine este Florin Busuioc. A dat de cinci ori la ATF 

Drumul lui Florin Busuioc spre celebritate nu a fost deloc uşor. În copilărie,  celebrul om de televiziune a muncit în Combinatul Siderurgic din Hunedoara. El a dat de cinci ori admiterea la ATF până a intrat, însă apoi a urmat cea mai frumoasă perioadă din viaţa sa. La ProTV a ajuns înainte de lansarea postului, unde a început să dubleze desene animate. Vocea inconfundabilă este cea care i-a asigurat şi alte proiecte.

Cine este Florin Busuioc. Cum a ajuns la rubrica Meteo

La Meteo a ajuns după ce o perioadă a stat în concediu fără plată şi a primit provocarea cu recunoştinţă şi responsabilitate. "Nu contează ce ţi se dă pe mână, contează să fii cel mai bun în ceea ce faci", declara Busu într-un interviu pentru „Adevărul“. Aşa a făcut din „Cenuşăreasa programelor“ o rubrică extrem de apreciată şi urmărită de telespectatori. Ajutat de carismă, talent actoricesc, intuiţie şi simţ al umorului dezvoltat, dar şi de o echipă care i-a permis „să se joace“, Busu a devenit un brand sub sigla televiziunii. „Sincer? Eu la Meteo am ajuns pentru că nu mai aveam nimic de lucru. Nu mai exista niciun proiect pentru mine. Că asta e, se mai întâmplă. Mi-am luat concediu fără plată. Eu mă mutasem de la teatru cu carte de muncă în Pro. Şi neavând proiect, mi se plătea pe cartea de muncă ce rămânea, un salariu minimal acolo, nu conta. Şi ca să nu avem o problemă, să trebuiască să plec sau să îi oblig cumva să se gândească „Bă, ce facem cu ăsta?“, le-am zis: „Uite care-i problema, eu îmi iau concediu fără plată, o lună, două, cât e nevoie şi dacă apare ceva între timp, nu-i nicio problemă, reluăm, facem. A venit apoi cineva care mi-a propus şi am zis de ce nu? Şi din „Cenuşăreasa programelor“, ca să zic aşa, am reuşit să demonstrez că orice faci, dacă faci bine, poate fi de top”, mai povestea Florin Busuioc pentru adevarul.ro. 

Cine este Florin Busuioc. Este căsătorit şi are trei copii

Florin Busuioc are o familie frumoasă, care îl face să se simtă împlinit. El este căsătorit cu Liliana, cea care în trecut i-a fost studentă, femeia cu care are două fiice. Dintr-un mariaj anterior, Florin Busuioc mai are un fiu.  

"N-am avut o poveste de dragoste chiar de la început. Mi se părea ciudat să-i fiu profesor şi am plecat din şcoală. N-am putut continua şi m-am cărat, ca să zic aşa. Noi am avut o poveste din două bucăţi cumva. Am avut o perioadă la început mai pasională, plină de furtună, dar am stabilit că nu prea merge, prea suntem vulcanici amândoi şi ne-am despărţit o vreme. Vreo opt-zece ani. După aceea ne-am reîntâlnit şi gata, s-a refăcut legătura", spunea Florin Busuioc pentru aceeaşi sursă. 

Citeşte şi:Florin Busuioc urăște să i se spună «Domnul Busu»

Schimbări la PRO TV! Florin Busuioc, obligat să intre în concediu. Cine îi ţine locul

Florin Busuioc, corectat mereu de fiica sa, în vârstă de 7 ani

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net