Cine este Fluturele de la Masked Singer România, sezonul 2. S-a dat de gol înainte de emisiune!

Ultima actualizare:

    Cine a fost în spatele Fluturelui de la Masked Singer România, sezonul 2Foto: Captură Video
Cine a fost în spatele Fluturelui de la Masked Singer România, sezonul 2Foto: Captură Video

Albina, Fluturele, Muma Pădurii și Șaorma au fost cele 4 măști care s-au luptat în marea finală Masked Singer România, sezonul 2. În seara de joi, 9 decembrie, personajele care au reușit să-și țină ascunsă identitatea timp de 13 săptămâni ar urcat pentru ultima dată pe scenă, oferind publicului un show de neuitat. 

În fiecare săptămână, telespectatorii și detectivii emisiunii - Horia Brenciu, Inna, Alex Bogdan și Mihaela Rădulescu- au încercat să deslușească misterul măștilor Masked Singer România. Doar patru dintre ele au reușit să își țină ascunsă identitatea până în momentul decisiv.

Marea Finală a fost deschisă cu un show pus în scenă de Fluture. „Numele meu era pe buzele tuturor!  Eram pe val, dar tot ceea era în jurul meu era toxic. Toată lumea mă critica. Mi s-a dat a doua șansă cu această mască! Pot să am orice vârstă!”, au fost indiciile pe care le-a oferit Fluturele chiar de la prima apariție a sa. Pe atunci, Alex Bogdan credea că este vorba despre Nadia Comăneci, iar Horia spunea: „După ce am auzit vocea, m-am gândit la Elena Cârstea. Dar are dreptate colega mea, este Monica Anghel”. Iată însă că numele date atunci nu au fost nici măcar pe aproape. 


    Nadine a fost Fluturele de la Masked Singer RomâniaFoto: Arhivă personală
Nadine a fost Fluturele de la Masked Singer RomâniaFoto: Arhivă personală

Nadine s-a dat de gol înainte de difuzarea emisiunii

În finală, personajul din spatele costumului a mai oferit detalii importante, iar Mihaela Rădulescu a fost prima care a ghicit corect numele personajului. În spatele Fluturelui a stat Nadine! Totuși, pentru cei ce îi urmăresc contul de socializare al acesteia, demascarea nu a fost un mister! Nadine s-a dat singură de gol cu mai multe ore înainte de difuzarea emisunii. „Eu sunt Fluturele”, a scris aceasta pe Instagram.


    Foto: Arhivă personală
Foto: Arhivă personală

„Am ajuns să vă cunosc foarte bine. Vă cunosc grimasele, știu cum arată bucuria pe fața voastră. Dar vă asigur că același lucru l-am trăit eu sub mască, doar că voi nu ați văzut. Timp de aproape 3 luni am trăit într-un anonimat care mi-a fost confortabil. Astăzi este ziua în care dăm cărțile pe față!”, a spus Fluturele înainte de a urca pentru ultima oară pe scena Masked Singer România. Telespectatorii români o știu pe Nadine de la celebra emisiune „Școala Vedetelor”, de la TVR.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
image
actualitate.net
image
actualitate.net