Cine este Fluturele de la Masked Singer România, sezonul 2. S-a dat de gol înainte de emisiune!

fluturele jpeg
Cine a fost în spatele Fluturelui de la Masked Singer România, sezonul 2Foto: Captură Video

Albina, Fluturele, Muma P─âdurii ╚Öi ╚śaorma au fost cele 4 m─â╚Öti care s-au luptat ├«n marea final─â Masked Singer Rom├ónia, sezonul 2. ├Än seara de joi, 9 decembrie, personajele care au reu╚Öit s─â-╚Öi ╚Ťin─â ascuns─â identitatea timp de 13 s─âpt─âm├óni ar urcat pentru ultima dat─â pe scen─â, oferind publicului un show de neuitat. 

├Än fiecare s─âpt─âm├ón─â, telespectatorii ╚Öi detectivii emisiunii - Horia Brenciu, Inna, Alex Bogdan ╚Öi Mihaela R─âdulescu- au ├«ncercat s─â deslu╚Öeasc─â misterul m─â╚Ötilor Masked Singer Rom├ónia. Doar patru dintre ele au reu╚Öit s─â ├«╚Öi ╚Ťin─â ascuns─â identitatea p├ón─â ├«n momentul decisiv.

Marea Final─â a fost deschis─â cu un show pus ├«n scen─â de Fluture. ÔÇ×Numele meu era pe buzele tuturor!  Eram pe val, dar tot ceea era ├«n jurul meu era toxic. Toat─â lumea m─â critica. Mi s-a dat a doua ╚Öans─â cu aceast─â masc─â! Pot s─â am orice v├órst─â!ÔÇŁ, au fost indiciile pe care le-a oferit Fluturele chiar de la prima apari╚Ťie a sa. Pe atunci, Alex Bogdan credea c─â este vorba despre Nadia Com─âneci, iar Horia spunea: ÔÇ×Dup─â ce am auzit vocea, m-am g├óndit la Elena C├órstea. Dar are dreptate colega mea, este Monica AnghelÔÇŁ. Iat─â ├«ns─â c─â numele date atunci nu au fost nici m─âcar pe aproape. 

nadine2 png
Nadine a fost Fluturele de la Masked Singer RomâniaFoto: Arhivă personală

Nadine s-a dat de gol înainte de difuzarea emisiunii

├Än final─â, personajul din spatele costumului a mai oferit detalii importante, iar Mihaela R─âdulescu a fost prima care a ghicit corect numele personajului. ├Än spatele Fluturelui a stat Nadine! Totu╚Öi, pentru cei ce ├«i urm─âresc contul de socializare al acesteia, demascarea nu a fost un mister! Nadine s-a dat singur─â de gol cu mai multe ore ├«nainte de difuzarea emisunii. ÔÇ×Eu sunt FlutureleÔÇŁ, a scris aceasta pe Instagram.

nadine png
Foto: Arhiv─â personal─â

ÔÇ×Am ajuns s─â v─â cunosc foarte bine. V─â cunosc grimasele, ╚Ötiu cum arat─â bucuria pe fa╚Ťa voastr─â. Dar v─â asigur c─â acela╚Öi lucru l-am tr─âit eu sub masc─â, doar c─â voi nu a╚Ťi v─âzut. Timp de aproape 3 luni am tr─âit ├«ntr-un anonimat care mi-a fost confortabil. Ast─âzi este ziua ├«n care d─âm c─âr╚Ťile pe fa╚Ť─â!ÔÇŁ, a spus Fluturele ├«nainte de a urca pentru ultima oar─â pe scena Masked Singer Rom├ónia. Telespectatorii rom├óni o ╚Ötiu pe Nadine de la celebra emisiune ÔÇ×╚ścoala VedetelorÔÇŁ, de la TVR.

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
trans bhutan cnn
rona hartner
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 carmen tanase jpg jpeg
beyonce
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg