Cine este Geanina, noua concurentă de la «Exatlon». A apărut și la «Bravo, ai stil!»


    Geanina Stana i-a luat locul Ancăi SurduFoto: captură Kanal D
Geanina Stana i-a luat locul Ancăi SurduFoto: captură Kanal D

"Exatlon", cea mai urmărită competiție televizată a momentului, are parte de momente neprevăzute. Având în vedere că accidentările sunt la ordinea zilei, iar unii dintre concurenți nu se pot reface în Republica Dominicană, ei se văd nevoiți să se întoarcă acasă și să lase locul altora.

Este și cazul Ancăi Surdu din echipa Faimoșilor. Blonda a făcut o impresie plăcută de-a lungul concursului și s-a descurcat admirabil în cadrul probelor extrem de solicitante, dar a fost nevoită să facă drum întors spre România. Nu pentru că ar fi fost eliminată, ci din cauza problemelor de sănătate.


    Anca Surdu a fost așteptată de familie și de iubitfoto: Kanal D
Anca Surdu a fost așteptată de familie și de iubitfoto: Kanal D

Anca a dezvăluit care a fost motivul principal pentru care parcursul său în emisiunea plină de suspans şi spirit competitiv a trebuit să se oprească prematur. „Și momentul în care am avut alergia a fost dificil. Înainte să plec, cu vreo 3 săptămâni sau o lună, mi-au apărut întâi pe frunte, apoi pe toată fața, niște bubițe și care s-au transformat în niște bube foarte mari. S-au extins și pe piept, nu puteam dormi noaptea… mi s-a spus că motivul e soarele, de la medici. Eu am tenul deschis și probabil de asta. Acum sunt mai bine, sper să îmi treacă complet”, a spus Anca Surdu.

În emisiunea de duminică, 1 aprilie, Cosmin Cernat și atleții Exatlon i-au urat bun venit noii concurente, celei care i-a locul Ancăi, Geanina Stana. În vârstă de 23 de ani, șatena a practicat atletismul și este specializată în maratoane. Mai mult, a terminat un liceu cu profil sportiv și a cochetat și cu dansul sportiv.

Telespectatorii fideli ai Kanal D și-au dat seama că au mai văzut-o pe Geanina pe micile ecrane, căci bucureșteanca și-a încercat norocul și în sezonul 3 "Bravo, ai stil!", unde a stârnit câteva valuri încă de la primii pași făcuți în competiție.

FotoJet (4) jpg
foto1 jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
mihai bendeac jpg
alexandra dinub jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
calendar ortodox 2021 6 februarie sfintii cuviosi varsanufie cel mare si ioan profetul doxologia jpeg
image
image
image
image
image
image
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg