Cine este Lino Golden de la «Survivor România». Este idolul noii generații

Cât de mult a slăbit Lino Golden jpeg
Cât de mult a slăbit Lino Golden

Lino Golden este noul nume care va concura în competiția «Survivor» de la Kanal D. Cunoscut sub numele de scenă Lino Golden, Radu Cârstea este un tânăr brașovean care, la cei 22 de ani ai săi, deja a cunoscut celebritatea.

Traseul său muzical începea la vârsta de șase ani, când a descoperit violoncelul, a continuat apoi cu lecțiile de pian și a culminat, la 13 ani, cu apetența pentru muzică rap, gen muzical pentru care a scris numeroase piese. În prezent, Lino Golden produce și compune piese, în panoplia sa numărându-se “Fane Spoitoru feat Keed”, “Panamera”, “Sus ca Jordan”, “Maceta”, “Fifa”, “N-am văzut că tine” (feat Alex Velea).

Lino Golden a ajuns în topurile muzicale cu piesa «Panamera»

“Panamera” a devenit un adevărat fenomen în muzica românească atingând deja peste 38 milioane de vizualizări pe YouTube și fiind prezentă în playlistul celor mai relevante posturi de radio și TV din țară. Lino Golden face parte din echipa Golden Boy Society, înființată de Alex Velea. 

Lino Golden se aventurează în competiția «Survivor»

”Survivor România” constituie o provocare uriașă pentru tânărul care se simte pregătit de cea mai intensă aventură. Nu îl sperie nimic, iar pentru viitorii săi companioni din Republica Dominicană are în minte câteva ritmuri care să îi salveze în momentele mai dificile.

“Abia aștept să plec! Cred că mă voi descurca, cu toate că îmi imaginez că nu va fi deloc ușor. Partea foarte bună e că o să mă subțiez. Sunt optimist; cred că îmi vor veni multe versuri în minte, <Survivor România> poate fi o sursă de inspirație”, a spus Lino Golden despre participarea sa în reality.

Lino Golden, fiul adoptiv al lui Velea, umilit când avea 100 kg. Ce dietă l-a ajutat să slăbească rapid

Dacă acum câțiva ani, Lino Golden cântărea 100 de kilograme, acum a reusit să scape de mai bine 30 dintre ele, iar schimbarea este una foarte vizibilă.

image
Andra Ghinea este iubita lui Lino Golden

„Cum am ajuns în situația aceea? Simplu! Viața haotica pe care o duceam m-a adus acolo! Mâncam la ore târzii mult junk food și, trebuie să recunosc, nu mă interesa deloc alimentația și stilul de viață pe care îl aveam. Sigur, nu aș fi putut să duc această luptă daca nu aș fi avut susținerea lui Alex si a Antoniei. El mi-a spus că, dacă ai ambiție și voință, orice este posibil. Am mers împreună la sală și m-a învățat cum să am un stil de viață sănătos. Antonia mi-a dat sfaturi de nutriție și a fost si ea alături de mine. Este foarte important ca, ăn astfel de momente, să ai susținerea și înțelegerea prietenilor”, a declarat el pentru slabsaugras.ro

Cine este Andra Ghinea, iubita lui Lino Golden

După o relație de mai mulți ani care a eșuat din motive necunoscute, Lino Golden și-a găsit dragostea lângă Andra Ghinea, o tânără de 20 de ani, studentă la UNArte. Andra Ghinea a îmbrăcat mai multe vedete de la noi, printre care Lora, Inna, Alina Eremia sau Alina Ceușan, reușind rapid să pornească pe calea designului vestimentar.

Lino Golden se răsfață în mod continuu cu cele mai scumpe mașini. Deși încă nu și-a cumpărat un «Panamera», la fel cum cântă el în cea mai cunoscută piesă a sa, artistul și-a achiziționat o mașină cu care și-a șocat fanii. Este în topurile muzicale, astfel că își permite orice lux. Protejatul lui Alex Velea și-a cumpărat un autovehicul scump pentru a sărbători succesul de care se bucură.

image
Andra Ghinea este iubita lui Lino Golden
Mihai Bendeac
zanni
niculina stoican   facebook jpg
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Ruxi și cristi mitrea
grasime corporala
img (3) jpg
Gigi Hadid și Kanye West
preschimbare permis de conducere jpeg
Sac cadavre FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image png
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
carte mihai morar dan negru png
niculina stoican   facebook jpg
Gigi Hadid și Kanye West
tudor chirila 2 jpg