Cine este Mihaela Bilic, noul doctor de la Pro TV, în locul Oanei Cuzino: „Vom trata subiecte din tot ce înseamnă sferă medicală”

image
Mihaela Bilic, noul doctor de la Pro TV, în locul Oanei CuzinoFoto: Arhivă personală

După plecarea Oanei Cuzino de la Pro TV, cea care prezenta de ani de zile proiectul „Ce se întâmplă, doctore?”, o nouă emisiune și-a făcut loc în grila de programe, cu o nouă gazdă, bineînțeles.

Medicul nutriționist Mihaela Bilic va avea propria emisiune la Pro TV, din toamnă, după plecarea Oanei Cuzino. Mihaela Bilic, care a prezentat anterior la același post de televiziune emisiunea „Arena bucătarilor”, va realiza de acum emisiunea „Doctor de bine”.Emisiunea „Doctor de bine” va fi difuzată pe același tronson orar precum „Ce se întâmplă, doctore?”, la Știrile Pro TV de dimineață, de luni până vineri, dar și în weekend, într-o ediție specială.

„Vom trata subiecte din tot ce înseamnă sferă medicală, lifestyle, viață de zi cu zi, de la nutriție la psihologie, de la sex până la hobby și activități de recreere. Avem nevoie ca românii noștri nu doar să fie hrăniți cu mult și bine, dar și să fie din nou încrezători, optimiști și cu chef de viață”, a spus medicul pentru libertatea.ro.

„Împreună cu Pro TV voi putea să îi ajut pe oameni să se împace cu mâncarea. M-am oferit chiar să fiu reporter de teren și să merg în fabrici unde se fac lactate sau în crescătorii de animale.

Vreau să diversificăm un pic ceea ce înseamnă dinamică de știri și să încercăm să aducem pe micile ecrane și în casele oamenilor lucruri valoroase pe care dacă nu le auzi la știri, nu ai de unde să le știi. O să fiu acest culegător și cercetător de tot ce înseamnă bun și bine”, a declarat Mihaela Bilic.

Ea consideră că românii trebuie să fie mai selectivi în privința mâncării, dar și să pună „preț pe o alimentație de calitate, care nu înseamnă neapărat să fie și scumpă.” Explicația este, spune ea, că „întotdeauna mâncarea gătită va fi o alegere sigură spre deosebire de tot ce e ambalat și foarte procesat”.

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
Protest AUR in Capitală Captură Facebook JPG
Jair Bolsonaro le face cu mâna susținătorilor FOTO AFP
image
image
image
image
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu