Cine este misterioasa domnişoară de onoare de la nunta lui Honorius Prigoană

23 octombrie 2016
simeon stalpnicul png
Honorius şi Corina s-au căsătorit religios sâmbătă la BucureştiFoto: Mihai Ionescu

Toţi ochii au fost aţintiţi sâmbătă (22 octombrie) asupra lui Honorius Prigoană (29 de ani) şi a miresei Corina Bode, focoasa brunetă care l-a convins pe fiul afaceristului să renunţe la burlăcie, şi mai puţin asupra domnişorilor de onoare. Pentru aceste roluri au fost desemnaţi Silvius (25 de ani) şi noua iubită a acestuia, o tânără blondă, care s-a achitat aşa cum trebuie de sarcini. Puţini au remarcat însă că fata nu este cea cu care fiul mijlociu al lui Silviu Prigoană a format până acum o lună şi jumătate un cuplu, dar că că îi seamănă leit fostei.

Mare crai mai este şi Silvius Prigoană, care la 25 de ani, a schimbat femeile mai ceva ca pe şosete! Ultima lui apariţie publică, la nunta fratelui mai mare, l-a dat de gol că nu prea îi plac relaţiile stabile. Dacă până în urmă cu o lună şi jumătate el forma un cuplu de câteva luni bune cu astrologul vedic Roxana Luşneac, sâmbătă la ceremonia religioasă de la Biserica Sfânta Parascheva, Silvius a fost domnişor de onoare alături de o altă blondă, care îi seamănă perfect fostei.

simeon stalpnicul png
Toată atenţia a fost concentrată asupra mirilor şi mai puţin a domnişorilor de onoare Foto: Mihai Ionescu

Este vorba despre o tânără din Ploieşti, o apropiată a miresei, care a acceptat rolul de domnişoară de onoare cu mare plăcere. Blonda a purtat o rochie roz lungă până în pământ şi şi-a acoperit ţinuta de gală cu un blazer de culoare bej cu revere supradimensionate. Ea şi Silvius le-au ţinut lumânările de cununie mirilor, dar la ieşirea din lăcaşul de cult, cei doi s-au separat probabil pentru a nu atrage atenţia asupra lor. Tânăra a stat în spatele miresei, iar Silvius lângă fratele lui mai mare. "Silvius probabil că a revenit la viaţa pe care o avea înainte să fie cu Roxana. Azi este cu o fată, mâine cu alta! Domnişoara de onoare care l-a însoţit la nunta lui Honorius este din Ploieşti şi este o bună prietenă a Corinei. El şi Roxana nu mai sunt împreună. Nu s-au certat şi nici nu şi-au aruncat vorbe grele, ci doar au stabilit să se separe", a povestit pentru Click! un apropiat al fiului mijlociu al lui Silviu Prigoană.

Silvius şi fosta iubită au fost prieteni buni înainte de a deveni atât de apropiaţi

În luna mai a acestui an, Silvius era surprins de fotoreporteri în compania Roxanei Luşneac. Dacă el nu a făcut prea multe comentarii pe seama relaţiei lor, blonda a povestit că ei s-au întâlnit într-un moment în care aveau nevoie unul de celălalt.

simeon stalpnicul png
Fosta Iubită lui Silvius este un cunoscut astrologfoto: ziarul Ring

"Ne cunoaștem de trei ani, ne-am plăcut de la început, dar am fost prieteni. El a avut relații și eu am fost lângă el, ca astrolog, cu sfaturi. Apoi, ușor-ușor, s-a legat și o relație... într-un moment când și eu am fost singură, despărțită și dezamăgită, iar el la fel. Fiind amândoi persoane publice, ne-am înțeles. N-am căutat să devin cunoscută, pentru că deja apar la tv. Am făcut astrograma și suntem compatibili, chiar dacă până acum n-am avut curaj să dăm curs unei relații. După prima cafea a urmat a doua și tot așa... Suntem foarte familiști și la noi a contat în primul rând ca părinții să fie de acord, fără acordul lor nu facem nimic. Avem planuri pe termen scurt, e prea devreme să discutăm despre căsătorie. Contează că suntem fericiți”, povestea tânăra în această primăvară.     

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi Bădălău jpeg
2vancea botez jpg
1alexandra stan mihai morar png
cub jojo admin gif
Victoria Beckham (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png