Cine este misterioasa domnişoară de onoare de la nunta lui Honorius Prigoană

23 octombrie 2016
article img
Honorius şi Corina s-au căsătorit religios sâmbătă la BucureştiFoto: Mihai Ionescu

Toţi ochii au fost aţintiţi sâmbătă (22 octombrie) asupra lui Honorius Prigoană (29 de ani) şi a miresei Corina Bode, focoasa brunetă care l-a convins pe fiul afaceristului să renunţe la burlăcie, şi mai puţin asupra domnişorilor de onoare. Pentru aceste roluri au fost desemnaţi Silvius (25 de ani) şi noua iubită a acestuia, o tânără blondă, care s-a achitat aşa cum trebuie de sarcini. Puţini au remarcat însă că fata nu este cea cu care fiul mijlociu al lui Silviu Prigoană a format până acum o lună şi jumătate un cuplu, dar că că îi seamănă leit fostei.

Mare crai mai este şi Silvius Prigoană, care la 25 de ani, a schimbat femeile mai ceva ca pe şosete! Ultima lui apariţie publică, la nunta fratelui mai mare, l-a dat de gol că nu prea îi plac relaţiile stabile. Dacă până în urmă cu o lună şi jumătate el forma un cuplu de câteva luni bune cu astrologul vedic Roxana Luşneac, sâmbătă la ceremonia religioasă de la Biserica Sfânta Parascheva, Silvius a fost domnişor de onoare alături de o altă blondă, care îi seamănă perfect fostei.

article img
Toată atenţia a fost concentrată asupra mirilor şi mai puţin a domnişorilor de onoare Foto: Mihai Ionescu

Este vorba despre o tânără din Ploieşti, o apropiată a miresei, care a acceptat rolul de domnişoară de onoare cu mare plăcere. Blonda a purtat o rochie roz lungă până în pământ şi şi-a acoperit ţinuta de gală cu un blazer de culoare bej cu revere supradimensionate. Ea şi Silvius le-au ţinut lumânările de cununie mirilor, dar la ieşirea din lăcaşul de cult, cei doi s-au separat probabil pentru a nu atrage atenţia asupra lor. Tânăra a stat în spatele miresei, iar Silvius lângă fratele lui mai mare. "Silvius probabil că a revenit la viaţa pe care o avea înainte să fie cu Roxana. Azi este cu o fată, mâine cu alta! Domnişoara de onoare care l-a însoţit la nunta lui Honorius este din Ploieşti şi este o bună prietenă a Corinei. El şi Roxana nu mai sunt împreună. Nu s-au certat şi nici nu şi-au aruncat vorbe grele, ci doar au stabilit să se separe", a povestit pentru Click! un apropiat al fiului mijlociu al lui Silviu Prigoană.

Silvius şi fosta iubită au fost prieteni buni înainte de a deveni atât de apropiaţi

În luna mai a acestui an, Silvius era surprins de fotoreporteri în compania Roxanei Luşneac. Dacă el nu a făcut prea multe comentarii pe seama relaţiei lor, blonda a povestit că ei s-au întâlnit într-un moment în care aveau nevoie unul de celălalt.

article img
Fosta Iubită lui Silvius este un cunoscut astrologfoto: ziarul Ring

"Ne cunoaștem de trei ani, ne-am plăcut de la început, dar am fost prieteni. El a avut relații și eu am fost lângă el, ca astrolog, cu sfaturi. Apoi, ușor-ușor, s-a legat și o relație... într-un moment când și eu am fost singură, despărțită și dezamăgită, iar el la fel. Fiind amândoi persoane publice, ne-am înțeles. N-am căutat să devin cunoscută, pentru că deja apar la tv. Am făcut astrograma și suntem compatibili, chiar dacă până acum n-am avut curaj să dăm curs unei relații. După prima cafea a urmat a doua și tot așa... Suntem foarte familiști și la noi a contat în primul rând ca părinții să fie de acord, fără acordul lor nu facem nimic. Avem planuri pe termen scurt, e prea devreme să discutăm despre căsătorie. Contează că suntem fericiți”, povestea tânăra în această primăvară.