Cine este Naomi Hedman, «Pantera» de la X-Factor. Ce au scris despre ea toate tabloidele britanice

Ultima actualizare:
Naomi și Florin Ristei, duet la X Factor
Naomi și Florin Ristei, duet la X Factor

Patru nume noi și un wild card au adăugat jurații X Factor în Bootcamp-ul din cel de-al nouălea sezon, după prestațiile de seara trecută. Modelul Naomi Hedman, Andrei Theodor și Oana Velea au primit patru voturi pozitive, în timp ce trupa Alfa Band a beneficiat de un wild card din partea lui Florin Ristei, o premieră pentru emisiune.

Venită din Londra, Naomi Hedman a făcut furori chiar dinainte de a păși pe scena X Factor. Vrăjiți de apariție, Răzvan și Dani i-au acordat un vot de încredere înainte ca Naomi să înceapă să cânte. Modelul londonez nu i-a cucerit însă pe cei patru jurați și cu prestația sa pe scenă.

”Naomi, dacă mai și cântai la cum arăți, cred că ne luam zilele. Arăți ca o panteră și ai cântat ca o... pisică!”, i-a spus Ștefan Bănică. Naomi a cerut o șansă pentru a rămâne în concurs, iar Florin Ristei s-a oferit să o sprijine într-un duet pentru cea de-a doua piesă.


    Naomi și Florin Ristei, duet la X Factor
Naomi și Florin Ristei, duet la X Factor

Rezultatul – 4 de DA, iar Naomi merge în Bootcamp în grupa Deliei. Loredana a dat vina pe alegerea muzicală pentru faptul că momentul nu a ieșit așa cum ar fi trebuit: "Naomi, cred că dacă ai fi ales un alt cântec, unul potrivit pentru vocea ta, interpretarea ta ar fi fost mai bună. Ai carismă, sex-appeal, frumusețe și cred că meriți un loc în această competiție".

Jurații i-au acordat, însă, o a doua șansă și concurenta a ales să interpreteze piesa "If Ain't Got You". Florin Ristei s-a oferit să o acompanieze. Duetul a fost net superior primei piese cântate, vocea tinerei a fost pusă în valoare, iar acest lucru a putut fi observat și de jurați.

"Naomi, ești o tânără carismatică, al doilea cântec a creat un moment minunat. Cred că dacă ești atentă, poți să cânți corect. Pentru ceea ce văd, răspunsul e DA, iar pentru ceea ce aud, este tot DA", a comentat jovial Ștefan Bănică.

Cine este Naomi Hedman. S-a făcut remarcată la un reality show

Naomi Hedman s-a făcut remarcată în cadrul unui reality show britanic, intitulat «Ex on the beach», unde a făcut furori și a creat controverse. Și-a făcut apariția în sezonul cu numărul 4 al show-ului, în 2016. Vedeta în vârstă de 27 de ani a lansat o piesă alături de un cântăreț străin, iar asta înseamnă că nu este o începătoare în muzică. DIn ce postează pe rețelele de socializare, Naomi se cunoaște cu Nicki Minaj, ba mai mult de atât, cele două ar colabora la un proiect care nu este muzical. Naomi pare să facă parte din echipa de promovare a unui produs marca Nicki Minaj, iar aceasta a fost prezentă la diverse evenimente alături de celebra rapperiță din America. 

Potrivit presei britanice, Naomi a iscat multă controversă în cadrul reality show-ului «Ex on the beach», ba chiar s-a ajuns la o mică bătaie, ea temându-se pentru viața ei, potrivit mirror.co.uk.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
image
actualitate.net
image
actualitate.net