Cine este puștiul care a făcut mișto crunt de Cheloo la iUmor

image
Ciprian Baciu l-a enervat pe Cheloo

Ciprian Baciu a venit încrezător cu un roast la iUmor, însă a picat el în plasa întinsă juraților. El și-a scris niște versuri pe un instrumental care nici nu știa cui îi aparținea, însă cu toate astea, voturile juraților l-au propulsat să meargă mai departe în cadrul competiției.

Ciprian Baciu are doar 20 de ani, însă și-a pregătit foarte bine momentul de la iUmor, astfel că, tânărul i-a criticat într-un mod amuzant pe cei trei jurați, pe versuri de rap. A renunțat la 2 facultăți pe care le începuse la Cluj, să ajungă în București să facă muzică. S-a angajat la o sală de fitness pentru a se putea întreține și pentru a-și putea materializa visul de a deveni un rapper cunoscut. Artistul care abia a pornit la drumul artei a lansat deja 3 piese pe canalul său de Youtube, iar publicul i-a apreciat munca.

Ciprian Baciu l-a enervat pe Cheloo la iUmor

Deși părea că lui Cheloo îi plăcea momentul lui Ciprian Baciu, totul a fost doar un joc de rol, iar jurații nu au fost cei care au căzut în plasă, ci chiar tânărul rapper. Cheloo i-a apreciat talentul și momentul în sine, numai pentru a-i vedea reacți și a se amuza puțin de el.

 ”Ai tot respectul meu, a fost chiar amuzant, foarte puternic, noi nu am mai văzut așa ceva”, i-a spus Cheloo suficient de ironic încât să își inducă în eroare și colegii.

„Știi, duma aia cu reprezinți 20 cm, dar în pantaloni ai 14, am crezut că o să te superi”, s-a scuzat Ciprian.

„Dați-mi și mie o riglă. Știi vorba aia, nu ai voie să te superi pe natură”, s-a amuzat Cheloo. „Mică, mică, dar e a mea”, a mai continuat comediantul.

Nu a trecut mult timp și Cheloo s-a enervat, mai ales că Ciprian Baciu nici nu știa pe ce instrumental a cântat, iar toate aceste lucruri adunate l-au făcut pe Cheloo să-i spună câteva lucruri, aproape jignitoare.

”Adevărul este că toți țipă tare atunci când nu au nimic de spus. Versurile tale sunt submediocre sau, dacă ți-a fost greu să scrii asta, ai o problemă”, a spus juratul. ”E un obicei prost de-al meu, fac complimente concurenților luați de ceafă și aruncați în stradă pentru incompetență!”, a încheiat Cheloo.

De la Delia şi Mihai însã Ciprian a avut douã voturi, astfel cã a primit șansa de a intra la votul publicului. 

Imedit cum a văcut Cheloo voturile colegilor de la masa juriului, s-a ridicat de pe scaun și a ieșit în platou nervos. „Acum înțeleg de ce nu am eu succes cu rapul în țara asta, că nimeni nu știe nimic despre el”, a continuat Cheloo.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
cub anamaria prodan bebeto png
Charles si regina Elisabeta a II-a
Bucuresti furtuna ploaie romania FOTO Shutterstock
Razboi Rusia Ucraina FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan