Cine este Ruslana, cea care a primit golden buzz de la Alexandra Dinu, la Românii au talent. "E ca un drog, e precum sexul"

image
Ruslana Krutas, moment spectaculos de contorsionism, la „Românii au talent”

Vineri seară, la „Românii au talent”, Ruslana Krustas, o acrobată de 20 de ani din Kiev, a pus în scenă un moment spectaculos de contorsionim. A primit Golden Buzz de la Alexandra Dinu.

Ruslana a început cu gimnastica ritmică la vârsta de 3 ani, iar apoi de la 6-7 ani a descoperit contorsionismul. A venit la Românii au talent și a primit Golden Buzz de la Alexandra Dinu. 

„Ne-a lăsat fără glas”, a spus Andi Moisescu.  "La un moment dat nu mai înţelegeam nimic, unde e capul, unde sunt picioarele, a fost o nebunie curată şi culmea, cele mai dificile poziţii, cele mai inimaginabile în care tu ca spectator simţi durere doar privind, chipul ei apărea aşa cu un zâmbet cât toată faţa şi nu era un zâmbet forţat, crispat ci era relaxată şi naturală. Chiar cred că Ruslana e un fenomen al naturii. Nu cred că am văzut ceva la fel de bun niciodată", a mai mărturisit Alexandra Dinu.

image

"Mă numesc Ruslana Krutas, am 20 de ani şi vin din Kiev, Ucraina. Călătoresc foarte mult. Am ajuns în 25 de ţări cu spectacolul meu. Acum, sunt pentru prima oară în România şi îmi place ţara asta. Am venit în România pentru a-mi arăta talentul şi sper ca românii să mă aprecieze. Sunt emoţionată de fiecare dată înainte să intru pe scenă, trăiesc foarte multe sentimente", a mărturisit concurenta.

Aceasta a avut primul spectacol la 5 ani și de atunci a călătorit cu show-urile ei prin toată lumea, a ajuns în peste 25 de țări și spune că nu se oprește aici. Visul ei este să devină cât mai cunoscută în acest domeniu și să impresioneze cu talentul ei lumea întreagă.

Studiază la Academia de Circ de la Kiev și spune că, deși părinții ei nu vin din domeniul artelor, o susțin în tot ce face. Mama este mâna ei dreaptă și o însoțeste la fiecare apariție. Tânăra are și un iubit care o încurajează mult pe plan profesional.

Ruslana are un record mondial, pentru numărul în care sparge cu spatele 24 de baloane. Spune că dacă va ajunge în finală, va pregăti ceva frumos pentru telespectatori. Tânăra poate și să desfacă sticle de bere cu talpa piciorului.

Cele mai frumoase momente din viața ei sunt pe scenă, unde se simte împlinită cu adevărat. O perioadă dificilă a fost anul trecut când s-a luptat cu anorexia. A reușit să depășească această problemă, iar acum este în perioada de recuperare.

Ruslana Krutas se află în Cartea Recordurilor

Ruslana Krutas le-a mărturisit în culise lui Smiley şi lui Pavel Bartoş că este în Cartea Recordurilor fiindcă a reuşit performanţa de a sparge 24 de baloane cu spatele. Frumoasa contorsionistă a promis că în etapa următoare le va arăta tuturor recordul ei mondial.

Ruslana: De când am intrat pe scenă mi-am dorit Golden Buzz şi l-am primit.Pavel Bartoş: Îl meriţi.Smiley: Cred că spectacolul oferit de tine a fost unul dintre cele mai bune spectacole de contorsionism pe care le-am văzut pe scenă.Ruslana: Mulţumesc foarte mult. Data viitoare vă voi arăta recordul meu mondial. Sunt în Cartea Recordurilor şi data viitoare vă voi arăta, pe această scenă.Smiley: Serios, ai un record mondial.Ruslana: Da, am spart 24 de baloane cu spatele.

anamaria prodan si ionela prodan
kate middleton
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
Alexandra Dinu Mario Mutu Adi Mutu (colaj Click!)
Melania şi Donald Trump
politia rutiera 0 jpeg
image png
cub anca pandrea png
Eduard Hellvig bilant SRI FOTO Mediafax
Tanczos Barna FOTO Inquam Photos/Cosmin Enache
image
image
image
image
antonia 2 1280x720 1 jpg
dragusanu jpg
cub octavia geamanu marian ionescu png
Alexandra Dinu Mario Mutu Adi Mutu (colaj Click!)
anamaria prodan si ionela prodan
Bella Hadid, la Săptămâna Modei de la Paris jpg