Cine este saxofonistul care a cântat cu trupa la nunta lui Borcea! Ce fete superbe are

Flaviu Teodosiu alături de fiica cea mare, pe nume Linda
Flaviu Teodosiu alături de fiica cea mare, pe nume Linda

Saxofonistul Flavius Teodosiu, care a cântat la nunta lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel. Cântă pe mari scene ale lumii cu nume celebre și are două fete superbe, Linda și Ariel. Află ce carieră frumoasă are în spate acesta și ce fete superbe are!

Saxofonistul Flavius Teodosiu, care a întreținut atmosfera la nunta lui Borcea, împreună cu trupa lui și fiica sa cea mare, Linda Teodosiu, vedeta Germaniei, are o carieră frumoasă în spate. A a strâns un portofoliu impozant de colaborări cu celebrităţi precum: Jennifer Rush, Joe Cocker, Lionel Richie, Chris de Burgh, Gloria Gaynor, Johnny Logan ori Michael Bolton. Şi cum aşchia nu sare departe de trunchi, la un moment dat a acompaniat-o şi pe fiica sa, Linda.

Ea este Ariel, fiica cea mică a lui Flaviu Teodoasiu
Ea este Ariel, fiica cea mică a lui Flaviu Teodoasiu

O rubrică deosebită în emisiune, pentru că din 2008, de când a ajuns în finala Superstar din Germania, tânăra solistă a urcat la rândul ei treptele unei cariere pop de succes internaţional. Flavius mai are o fiică de 6 ani, Ariel, despre care e prea devreme să spună că-i va păși sau nu pe urme, dar, ca orice părinte e fericit să cânte pe scenă cu fiica lui cea mare. ”Am o mare satisfacție, aceea de la cânta alături de fata mea, Linda. Cred că e cea mai mare bucurie pentru orice părinte…”, ne spune Flavius, care la nunta lui Borcea de la Budapesta a făcut furori alături de Linda.


    Ea este Ariel, fiica cea mică a lui Flaviu Teodoasiu Foto:Arhivă personală
Ea este Ariel, fiica cea mică a lui Flaviu Teodoasiu Foto:Arhivă personală

Flavius a renunţat la tenisul de câmp pentru muzică. Deşi a învăţat abia la 15 ani saxofonul, puțin știu că în doi ani cânta în bigband-ul lui Sile Dinicu. Nu poate uita perioada jazz-rock alături de Basorelief, cel mai titrat grup al Institutului de Arhitectură, dar nici de Marin Petrache Pechea, pe care îl consideră maestrul său. La 18 ani, saxofonistul pleca în Emiratele Arabe cu orchestra lui Petre Geambaşu, apoi cu Romanticii lui Mircea Drăgan.

La 21 de ani, Teodosiu a format un grup al său, Tânăra Generaţie, cu care a înregistrat şi un disc. Tânărul şef de orchestră prinde curaj şi atacă Occidentul – o scenă pretenţioasă, unde instrumentiştii români aveau însă o cotă foarte bună. La sfârşitul unui contract în Belgia, grupul a fost nevoit să întârzie câteva zile, depăşind termenul limită al vizei. Un moment de cotitură care-i va schimba curând cariera şi viaţa lui Flavius, în doi timpi: mai întâi trecând fraudulos două frontiere spre ţară, apoi plecând din nou din România, teoretic fără întoarcere!

Cu Michael Tudor Band, grupul din Koln al lui Mircea Tudoran, Teodosiu a cântat până în 1992, pe marile scene ale Germaniei, în ambianţe dintre cele mai onorante. Totuşi, la un moment dat a simţit nevoia schimbării şi – pe acelaşi format gala-band, adică al unei trupe pregătite să abordeze evenimente de orice calibru – a fondat propriu-i grup, Eurosound. Când Martin Ernst i-a dat şansa să apară într-un show TV celebru devenit, zarurile au fost aruncate!

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
foto1 porcul jardelb jpg
cub rebeca onoriu png
Mihai Bendeac FOTO Facebook
gemene 2 png
image
image
image
image
image
image
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg