Cine este soţia lui Pavel Bartoş: Anca este şi ea vedetă TV

Ultima actualizare:

    Cine este soţia lui Pavel Bartoş (40 de ani): Anca (38 de ani) este foarte iubită de prezentatorul TVfoto: Arhiva Personală
Cine este soţia lui Pavel Bartoş (40 de ani): Anca (38 de ani) este foarte iubită de prezentatorul TVfoto: Arhiva Personală

Este unul dintre cei mai simpatici prezentatori de la noi, însă lumea vrea neapărat să ştie cine este soţia lui. Pavel Bartoş (40 de ani) este mai mult decât discret atunci când vine vorba despre viaţa lui personală, iar atunci când face declaraţii, nu dezvăluie prea multe detalii. Acesta este şi motivul pentru care vor să o cunoască.

Cine este soţia lui Pavel Bartoş? Ei bine, aflaţi că Anca (38 de ani) este şi ea vedetă de televiziune, însă, în ultimii ani ai carierei ei s-a axat mai mult pe transmisiunile radio, ferindu-se de camerele de luat vederi. Totuşi, frumoasa vedetă nu poate sta departe de televiziune, aşa că, din când în când, îl mai însoţeşte pe Pavel la filmări.

Cine este soţia lui Pavel Bartoş: A fost prezentatoare TV

Pentru cei care vor să afle cine este soţia lui Pavel Bartoş avem veşti inedite. Vă mai amintiţi de emisiunea „Slab sau gras”? Ei bine, aflaţi că Anca a fost prezentatoarea show-ului încă din anul 2006, iar conform site-ului apropotv.ro, în anul 2008, frumoasa vedetă încă mai era prezentă în platourile de filmare.

Chiar şi aşa, Anca şi-a făcut foarte multe griji pe parcursul celei de-a doua sarcini. Tot în anul 2008, când se afla în cea de-a şaptea lună, vedeta declara că are foarte mare grijă la dietă: „Acum, mai multă grijă ce mănânc, pentru că am dat cu greu jos şi cu foarte mari sacrificii kilogramele acumulate (în prima sarcină, n.r.)”.

Cine este soţia lui Pavel Bartoş: A jucat în filme

Dacă faptul că a fost prezentatoare TV nu v-a răspuns la întrebarea „Cine este soţia lui Pavel Bartoş?”, atunci vă spunem că Anca a fost chiar şi actriţă. Frumoasa vedetă nu a avut o carieră îndelungată în lumea filmului, însă a cochetat puţin şi cu platourile de filmare ale producţiilor cinematografice.

Aşa se face că într-o scurtă biografie realizată de site-ul cinemarx.ro, Anca figurează cu două astfel de producţii: serialul „La Urgenţă”, unde a jucat rolul soţiei tânărului în anul 2006, şi filmul „Ho Ho Ho 2: O loterie de familie”, apărut în anul 2012. Iar când nu juca în filme de familie, Anca era vocea emisiunilor radio de pe postul Itsy Bitsy, unde se pare că a avut o emisiune pentru copii, mai informa site-ul apropotv.ro în anul 2008.

image
image
image
image
image
image
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net