Cine este Xonia, noua concurentă care a înlocuit-o pe Emy Alupei la “Bravo, ai stil!”. A colaborat cu artiști celebri


    Xonia este noua concurentă de la “Bravo, ai stil! Celebrities”Foto: Kanal D
Xonia este noua concurentă de la “Bravo, ai stil! Celebrities”Foto: Kanal D

Sâmbătă seară (7 noeimbrie), “Bravo, ai stil! Celebrities” a venit cu o nouă eliminare în rândul concurentelor. În urmă deciziei juriului, Emy Alupei, recent alăturată în competiția stilului, a fost eliminată. Începând de miercuri, 11 noiembrie, cea care se va alătura show-ului este cântăreața Xonia.

Xonia vrea să se afirme pe plan stilistic la “Bravo, ai stil! Celebrities” Cântăreața, ultima concurentă intrată în această competiție, după cum a anunțat Ilinca Vandici, spune că a acceptat bucuroasă propunerea de a participa la  emisiune. “Sunt foarte emoționată și, în același timp, mă bucur enorm să fiu aici, alături de voi!”, a declarat Xonia. Pe numele său real Loredana Sachelaru, cântăreața este născută în Melbourne (Australia) și-a început cariera muzicală la vârsta de 8 ani,  până la vârsta de 14 ani semnase deja un contract cu o casă de discuri. În cariera sa muzicală a colaborat cu nume grele ale industriei muzicale internaționale, precum Martin Jenkins (VHJ Music), Rob David (Kylie Minogue – “Can’t get you outta my head), Brian Rawling (Cher), Doug Brady (Olivia Newton John, Doug Brady), Kevin Colbert (Paulina Rubio – “Casanova”, Brian Canham (Psuedo Echo – “Funky Town”).

Xonia a cochetat cu actoria

Xonia a activat în mai multe domenii artistice
Xonia a activat în mai multe domenii artistice

De asemenea, Xonia a dus pasiunea pentru actorie la alt nivel și, după absolvirea cursurilor de specialitate, a urmat o serie de colaborări cu agenții de profil; printre aparițiile cinematografice și TV ale acesteia se numără Noah’s Ark (Cable TV), Sea Chance (TV Series A.B.C), High Flyers (Channel 10), Holly’s Heroes (Cable TV), serialul Neighbours (Grundy Television), Lost and Found, Charlotte’s Web (Paramount Pictures), rolul principal în scurtmetrajul What to Say (The Indian Maiden). În anul 2006, Xonia a fost aleasă să reprezinte Australia la concursul internațional “Miss Diaspora”, concurs pe care l-a și câștigat. Acest lucru i-a oferit șansa să cânte în cadrul Festivalului Callatis în fața celor 20.000 de spectatori.

În anul 2008, Xonia a decis să lucreze independent și să își dezvolte talentul artistic la Hollywood Pop Academy din Los Angeles, unde a fost acceptată să studieze. Elevi ai prestigioasei școli au fostși Britney Spears, Rihanna, Ne-Yo, Janet Jackson, Adam Levine și Lindsay Lohan. 

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
cub rona hartner png
cub theo rose anghel damian png
FotoJet (5) jpg
FotoJet jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
FotoJet (4) jpg
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre