Cine este Xonia, noua concurentă care a înlocuit-o pe Emy Alupei la “Bravo, ai stil!”. A colaborat cu artiști celebri


    Xonia este noua concurentă de la “Bravo, ai stil! Celebrities”Foto: Kanal D
Xonia este noua concurentă de la “Bravo, ai stil! Celebrities”Foto: Kanal D

Sâmbătă seară (7 noeimbrie), “Bravo, ai stil! Celebrities” a venit cu o nouă eliminare în rândul concurentelor. În urmă deciziei juriului, Emy Alupei, recent alăturată în competiția stilului, a fost eliminată. Începând de miercuri, 11 noiembrie, cea care se va alătura show-ului este cântăreața Xonia.

Xonia vrea să se afirme pe plan stilistic la “Bravo, ai stil! Celebrities” Cântăreața, ultima concurentă intrată în această competiție, după cum a anunțat Ilinca Vandici, spune că a acceptat bucuroasă propunerea de a participa la  emisiune. “Sunt foarte emoționată și, în același timp, mă bucur enorm să fiu aici, alături de voi!”, a declarat Xonia. Pe numele său real Loredana Sachelaru, cântăreața este născută în Melbourne (Australia) și-a început cariera muzicală la vârsta de 8 ani,  până la vârsta de 14 ani semnase deja un contract cu o casă de discuri. În cariera sa muzicală a colaborat cu nume grele ale industriei muzicale internaționale, precum Martin Jenkins (VHJ Music), Rob David (Kylie Minogue – “Can’t get you outta my head), Brian Rawling (Cher), Doug Brady (Olivia Newton John, Doug Brady), Kevin Colbert (Paulina Rubio – “Casanova”, Brian Canham (Psuedo Echo – “Funky Town”).

Xonia a cochetat cu actoria

Xonia a activat în mai multe domenii artistice
Xonia a activat în mai multe domenii artistice

De asemenea, Xonia a dus pasiunea pentru actorie la alt nivel și, după absolvirea cursurilor de specialitate, a urmat o serie de colaborări cu agenții de profil; printre aparițiile cinematografice și TV ale acesteia se numără Noah’s Ark (Cable TV), Sea Chance (TV Series A.B.C), High Flyers (Channel 10), Holly’s Heroes (Cable TV), serialul Neighbours (Grundy Television), Lost and Found, Charlotte’s Web (Paramount Pictures), rolul principal în scurtmetrajul What to Say (The Indian Maiden). În anul 2006, Xonia a fost aleasă să reprezinte Australia la concursul internațional “Miss Diaspora”, concurs pe care l-a și câștigat. Acest lucru i-a oferit șansa să cânte în cadrul Festivalului Callatis în fața celor 20.000 de spectatori.

În anul 2008, Xonia a decis să lucreze independent și să își dezvolte talentul artistic la Hollywood Pop Academy din Los Angeles, unde a fost acceptată să studieze. Elevi ai prestigioasei școli au fostși Britney Spears, Rihanna, Ne-Yo, Janet Jackson, Adam Levine și Lindsay Lohan. 

oana roman si marius elisei
horoscop zilnic 1 martie jpeg
condimente jpeg
antonia sexy jpg
FotoJet jpg
cub ioana ginghină png
cub iuliana marciuc png
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
image
image
image
image
image
image
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg