Cine i-a îmbrăcat pe soții Iohannis la întâlnirea cu Obama

Ultima actualizare:
Alexandru Ciucu este soțul Alinei Sorescu
Alexandru Ciucu este soțul Alinei Sorescu

Președintele României, Klaus Iohannis, și Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, au purtat ținute vestimentare semnate de un designer român, la întâlnirea istorică cu Președintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, și cu Prima Doamnă, Michelle Obama. Cuplul prezidențial a participat la recepția tradițională de la New York, care a fost organizată cu ocazia Summitului ONU (Organizația Națiunilor Unite).

Klaus Iohannis a purtat un costum bleumarin, cămașă albă și cravată de culoare turquoise, care s-a asortat cu nuanța rochiei soției sale, Carmen Iohannis.

Alexandru Ciucu a realizat ținutele vestimentare pe care cuplul prezidențial le-a purtat la cele mai importante evenimente din ultimul an, în atelierul său din București. Costumele purtate de șeful statului au fost realizate pe baza tehnicii de croire moștenită din generație în generație, respectând tendințele actuale și folosind materiale de cea mai bună calitate. Klaus Iohannis a ales costumele designerului la evenimente importante precum întâlnirea cu Prințul Charles al Marii Britanii, la recepția oferită de Regele Felipe al VI-lea al Spaniei și Regina Letiția.


    Alexandru Ciucu este soțul Alinei SorescuFoto: Arhiva personală
Alexandru Ciucu este soțul Alinei SorescuFoto: Arhiva personală

Prima Doamnă a României poartă la ceremoniile oficiale din țară sau de peste hotare vestimentații realizate de Alexandru Ciucu. A fost cazul unor evenimente precum ceremonia de primire a Președintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan, la Cotroceni, vizita în Spania, primirea delegației Portugaliei la București, lansarea cărții “Primul Pas”, semnată de Klaus Iohannis, vizita la Vatican,  recepția de la Roma, oferită de Președintele Italiei, Sergio Mattarella.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net