Cine îl va înlocui pe Marius Moga în juriul de la „Vocea României”

simeon stalpnicul png
Marius Moga s-a retras din echipa juriului "Vocea României"Foto: Facebook

Marius Moga, unul dintre cei patru jurați de la „Vocea României” se retrage din echipă, dar un alt muzician și producător din România îi va lua locul. Marius Moga se va exa doar pe jurizarea concursului „Vocea României Junior”.

Cel care îi va lua locul lui Moga în fotoliul de la „Vocea României” este Adrian Despot, liderul trupei Vița de Vie. El are o carieră muzicală de peste 23 de ani, timp în care a lansat nouă albume și a produs muzică pentru diverse show-uri de televiziune și radio, a compus muzică de film și a format numeroși artiști, precizează Adevărul.ro.

Din toamnă, îl vom revedea pe Adrian Despot în televiziune, alături de Loredana, Smiley și Tudor Chirilă în cel de-al șaptelea sezon „Vocea României”.

”Mă bucur să mă reîntorc în televiziune şi mă bucur că se întâmplă în cadrul celei mai tari emisiuni de profil din ţară. Vocea României reprezintă o reală rampă de lansare pentru tinerii artişti, iar eu îmi doresc să fiu alaturi de ei şi să mă implic încă de la început în pregătirea lor atât muzicală, cât şi mentală. Vor avea în mine un sprijin 110%, în cadrul emisiunii sau în afara platourilor. În ceea ce-i priveşte pe noii colegi, Loredana, Smiley şi Tudor, ne cunoaştem de ani buni, toţi trei sunt adevăraţi profesionişti şi sunt convins că vom face echipă bună împreună, iar cei de acasă vor urmări un show pe măsură. Abia aştept să începem!”, a menționat Adrian Despot, potrivit sursei citate.

simeon stalpnicul png
Adrian Despot va lua locul lui Moga în fotoliul de la

La rândul său, Marius Moga a precizat că va rămâne în continuare jurat la „Vocea României Junior”, competiție pe care a câștigat-o în primul sezon alături de Maia Mălăncuș.

”Urmează o perioadă plină pentru mine şi echipă. Încep filmările pentru cel de-al doilea sezon "Vocea României Junior", un proiect care îmi este foarte drag de când am devenit tată. Vom continua să lansăm artişti fresh atât în ţară, cât şi în străinătate. Pe lângă asta, am început deja să formăm echipe de compozitori pentru studiourile locale DeMoga Music, pe care vrem să le deschidem cu parteneri din toată ţara în Alba Iulia, Cluj Napoca, Timişoara, Iaşi, Galaţi şi Târgu Mureş. Eu cred că este important să oferim ceva înapoi, descoperind oameni talentaţi şi ajutându-i să aibă o carieră în muzică, indiferent din ce colţ al ţării compun sau produc. În primul sezon "Vocea României Junior", m-am ataşat foarte tare de cei mici, aşa că am început să lucrăm, să ne distrăm împreună în studio, să facem piese, iar în curând, pentru că ei sunt viitorul, vor avea propia lor platformă, DeMoga Young Music, prima piesă lansată fiind a Maiei Mălăncuş. Am planuri mari, pe care vreau să le realizez împreună cu echipa DeMoga Music şi partenerii noştri şi îmi doresc să mă focusez pe poziţionarea talentului muzical românesc în lume. Le urez mult succes colegilor mei de la "Vocea României" şi bun venit lui Adrian Despot! Vă mulţumesc pentru toate momentele memorabile din cei şase ani şi să fie un sezon plin de voci bune şi concurenţi carismatici!” 

cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
Adriana și Eliza Iliescu
maurice munteanu
jude law phillipa coan jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
Robbie Williams Spice Girls
accident autostrada jpg
Eki concurent Indonezia Vocea României Foto Pro TV jpg
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg