Cine o consoleaz─â pe Bianca Rus dup─â divor╚Ťul cu scandal

image
Bianca Rus, acas─â la Satu Mare

C├ónt─ârea╚Ťa Bianca Rus (31 de ani) traverseaz─â o perioad─â dificil─â din cauza divor╚Ťului cu scandal ╚Öi a fugit la Satu Mare s─â se mai relaxeze. A g─âsit alinare acas─â la mama ei.

├Ändr─âgita artist─â se afl─â ├«n plin proces de divor╚Ť cu b─ârbatul despre care credea c─â ├«l va avea al─âturi tot restul vie╚Ťii. Timp de un an, Bianca Rus s-a iubit p─âtima╚Ö cu Antonio Luigi Gottschling, alias Giani, iar acum au ajuns la cu╚Ťite. Totul din cauza banilor! Singur─â ╚Öi cu sufletul sf├ó╚Öiat de durere, Bianca Rus ╚Öi-a f─âcut bagajele, s-a urcat ├«n ma╚Öin─â ╚Öi a plecat s─â petreac─â S─ârb─âtorile la p─ârin╚Ťi. ÔÇ×Acas─â la mami, ├«n Satu MareÔÇŁ a scris c├ónt─ârea╚Ťa ├«n dreptul unei imagini postate de ea pe Instagram, ├«n timp ce s-a l─âsat fotografiat─â ├«n buc─ât─âria luxoas─â de acolo.

image
Bianca Rus, acas─â la Satu Marefoto: arhiv─â personal─â

Bianca Rus discut─â la divor╚Ť banii pentru luna de miere

De dragul iubitului, la ├«nceputul anului 2018, Bianca Rus ╚Öi-a operat stomacul ╚Öi astfel a reu╚Öit s─â sl─âbeasc─â cu c├óteva luni ├«nainte de nunt─â peste 40 de kilograme. Pentru c─â a vrut s─â fie o mireas─â supl─â ┼či frumoas─â, a pus lac─âtul pe frigider de dragul iubitului Giani. Nunta s-a desf─â┼čurat ca-n pove┼čti ╚Öi a urmat chiar ┼či o lun─â de miere romantic─â. Cheltuielile pentru acest sejur, precum ╚Öi multe alte investi╚Ťii de familie, au devenit acum motiv de ceart─â la tribunal.

https://www.click.ro/vedete/romanesti/bianca-rus-si-taiat-stomacul-cum-a...

https://www.click.ro/vedete/romanesti/unii-divorteaza-dupa-o-luna-altii-...

cub cub anamaria prodan lauren╚Ťiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
sotie cumpanasu jpg
cub laurette png
image png
anca serea jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
daniel onoriu jpg
Dorian Popa
image png
sotie cumpanasu jpg
image png
2 britney spears jason alexander party time jpg jpeg