Cine se afl─â ├«n spatele concuren╚Ťilor de la ┬źVocea Rom├óniei┬╗. Au un rol decisiv

image
Smiley ┼či Alina Dinc─â colaboreaz─â de 9 ani

Dac─â e vineri, e ÔÇ×Vocea Rom├ónieiÔÇŁ la PRO TV! Click! ├«┼úi spune cine sunt ajutoarele antrenorilor Smiley, Irina Rimes, Horia Brenciu ┼či Tudor Chiril─â. Ei au antrenori de n─âdejde care ├«i preg─âtesc pe elevii lor pentru viitoarele dueluri muzicale.

Smiley (36 de ani) este ajutat de solista Alina Dinc─â (29 de ani), fost─â concurent─â la ÔÇ×Rom├ónii au talentÔÇŁ (PRO TV), unde a c├óntat cu Cristina Bondoc. Tot ea a f─âcut parte dintre cei 100 de jura┼úi de la ÔÇ×C├ónt─â acum cu mineÔÇŁ (PRO TV) ┼či c├ónt─â cu propria trup─â de cover-uri, Stereo Boulevard.

ÔÇ×Sunt foarte m├óndr─â de titlul de antrenor al vocilor Rom├óniei, mai ales c─â mi-au trecut prin m├óini marii c├ó┼čtig─âtori ┼×tefan Stan (42 de ani), Ana Munteanu (18 ani) ┼či Bogdan Ioan (28 de ani). Este o munc─â frumoas─â pe care o fac de nou─â ani al─âturi de Smiley. S─â lucrezi cu oamenii e cel mai greu lucru din lume. ├Änt├ólne┼čti tot felul de caractere pe care trebuie s─â le ├«n┼úelegi ┼či c─ârora trebuie s─â le fii nu doar profesor, ci ┼či psiholog. La ├«nceput, unii au impresia c─â nu au nevoie de mine, al┼úii ├«mi absorb fiecare cuv├ónt, ca un burete. La final, cu to┼úii ├«┼či dau seama c─â sunt acolo pentru a le ar─âta c├ót de multe sunt ├«n stare s─â fac─â. ├Äi ajut s─â descopere ceea ce nu au v─âzut p├ón─â acum ├«n ei. ├Äncerc─âm ca fiecare moment livrat publicului s─â fie cea mai bun─â variant─â a concurentului cu care lucr─âm. A fi antrenor la ┬źVocea Rom├óniei┬╗ ├«nseamn─â s─â te pui ├«n pielea fiec─ârui concurent ┼či s─â tremuri odat─â cu el. Pun o piatr─â de temelie la drumul concuren┼úilor ┼či este o mare realizare pentru mine. Tr─âiesc cu ei fiecare secund─â a piesei, ca ┼či cum a┼č c├ónta eu pe scen─â. M─â cople┼česc emo┼úiile ┼či pl├óng odat─â cu ei. Am devenit ├«n to┼úi ace┼čti ani ┬źMama Alina┬╗, iar asta m─â bucur─â ┼či ├«mi demonstreaz─â c─â munca mea nu a fost niciodat─â ├«n zadarÔÇŁ, ne-a spus Alina.

image
Ani┼čoara Balmu┼č al─âturi de o elev─â ┼či de Irina Rimes

La r├óndul ei, Irina Rimes (28 de ani) lucreaz─â cu Ani┼čoara Balmu┼č, interpret─â de muzic─â popular─â ┼či profesoar─â de canto la ÔÇ×Atelierul de VoceÔÇŁ, unde lucreaz─â ┼či Loredana Groza.┬á

ÔÇ×├Än acest an, echipa noastr─â este mult mai bun─â, avem concuren┼úi talenta┼úi cu voci deosebite. Suntem ca o familie, ├«mp─ârt─â┼čim ideile, tr─âirile, sentimentele ┼či asta ne ajut─â s─â ne cunoa┼čtem ┼či s─â ├«i descoperim┬á┼či mai mult pe concuren┼úi.┬áEmo┼úia ┼či sinceritatea ne caracterizeaz─â ca echip─â. De doi ani sunt ├«n calitate de vocal coach (antrenor vocal - n.r.) ┼či m─â bucur s─â fac parte din echipa ┬źCosmos┬╗, s─â antrenez voci speciale ┼či s─â cunosc oameni minuna┼úi. Mi-e u┼čor s─â lucrez cu Irina, ne ├«n┼úelegem foarte bine, suntem pe aceea┼či lungime de und─â ┼či ne intersect─âm gusturile muzicale. Irina e un antrenor deschis, iube┼čte provoc─ârile, ┼úine cont de p─ârerile celorlal┼úi, dar ┼čtie ┼či ce vrea de la fiecare concurent ├«n parteÔÇŁ, ne-a spus Ani┼čoara Balmu┼č.

image
Tudor Chiril─â cu o concurent─â, Gabriela Du┼úescu ┼či alt elev, la ora de canto

Tudor Chiril─â (45 de ani) e ajutat de Gabriela Du┼úescu, o doamn─â simpatic─â ce ┼či-a g─âsit mul┼úi fani ├«n genera┼úia nou─â. ÔÇ×Lucrez cu Tudor de 25 de ani. ├Än fiecare sezon, exist─â c├óte o provocare ÔÇô sunt diverse tipuri de voci pe care ├«ncerci s─â le faci s─â sune cum vrei tu, dar te confrun┼úi cu mici piedici: unii au studiat canto cu alte persoane ┼či au ├«n scoar┼ú─â anumite reflexe, al┼úii sunt mai u┼čor de modelat. De aici vine frumuse┼úea acestui show!ÔÇŁ, ne-a spus Gabriela Du┼úescu.

image
Pianistul Eduard Nicolae, Horia Brenciu ┼či Julie Mayaya

Ultima dintre antrenoare, dar nu cea din urm─â, este cea a lui Horia Brenciu (47 de ani), Julie Mayaya (33 de ani), c├ó┼čtig─âtoare la ÔÇ×Vocea Rom├ónieiÔÇŁ ├«n sezonul al doilea. Solista a devenit ┼či actri┼ú─â, a lansat ├«n septembrie un material discografic ┼či este ajutorul lui Brenciu la ÔÇ×Vocea Rom├ónieiÔÇŁ. Simpatica mulatr─â din Ia┼či arat─â chiar mai bine ca atunci c├ónd s-a lansat. A sl─âbit vizibil ┼či are o atitudine mult mai sexy.

ÔÇ×S─â fiu vocal coach ├«n echipa lui Horia ├«nseamn─â enorm de mult pentru mine. Este o experien╚Ť─â cu o uria╚Ö─â ├«nc─ârc─âtur─â emo╚Ťional─â, pentru c─â m─â ├«ncearc─â toate emo╚Ťiile pe care le-am trait ├«n 2012 pe aceea┼či scen─â a Vocii Rom├óniei. Toate st─ârile prin care am trecut ├«n cadrul concursului acum 7 ani le reg─âsesc acum, la concuren╚Ťii din echipa lui Horia. Pe l├óng─â asta, este un proces foarte interesant ├«n care eu ├«ncerc s─â le transmit concuren╚Ťilor din experien┼úa mea ├«n concurs ╚Öi ├«ncerc s─â-i dirijez s─â aib─â o evolu┼úie c├ót mai frumoas─â, iar eu la r├óndu-mi ├«nv─â╚Ť s─â lucrez cu ei, ├«nv─â╚Ť s─â fiu profesorÔÇŁ, ne-a m─ârturisit ├«n exclusivitate ┼či Julie Mayaya.

Continuă eliminările: din trei concurenţi, doar unul merge mai departe

Prima rund─â de knockout-uri la ÔÇ×Vocea Rom├ónieiÔÇŁ a ├«nceput s─âpt─âm├óna trecut─â cu dueluri muzicale ├«ntre concuren┼úii din fiecare echip─â. Trei dintre concuren┼úii fiec─ârei echipe sunt ale┼či de antrenori ┼či pu┼či s─â c├óntre ├«mpreun─â. To┼úi sunt emo┼úiona┼úi, c─âci fiecare decizie a antrenorilor at├órn─â greu pentru vocile r─âmase ├«n competi┼úie.

Vineri sear─â, 8 noiembrie, de la ora 20.30, va fi o explozie de energie ┼či de entuziasm ├«n a doua rund─â a elimin─ârilor. Smiley, Irina Rimes, Tudor Chiril─â ┼či Horia Brenciu ├«┼či vor trimite la duel ┼či ceilal┼úi concuren┼úi care vor avea de interpretat c├óte o melodie, apoi, din trei, tot unul singur va merge mai departe.

Alina Sorescu (9) jpg
Angelina Jolie (2) jpg
gina pistol playboy 3 webp
Ana Maria Margean 2 jpg
FotoJet (2) jpg
anca dinicu (2) jpg
alec baldwin jpeg
lama margherita clejani fulgy jpg
image
image
image
image
image
image
alec baldwin jpeg
Alina Sorescu (9) jpg
gina pistol playboy 3 webp
foto6 visuri la cheie 2014 jpg
florin salam petrecere jpeg
FotoJet (6) jpg