Cine se află în spatele concurenților de la «Vocea României». Au un rol decisiv

Ultima actualizare:

    Smiley şi Alina Dincă colaborează de 9 ani
Smiley şi Alina Dincă colaborează de 9 ani

Dacă e vineri, e „Vocea României” la PRO TV! Click! îţi spune cine sunt ajutoarele antrenorilor Smiley, Irina Rimes, Horia Brenciu şi Tudor Chirilă. Ei au antrenori de nădejde care îi pregătesc pe elevii lor pentru viitoarele dueluri muzicale.

Smiley (36 de ani) este ajutat de solista Alina Dincă (29 de ani), fostă concurentă la „Românii au talent” (PRO TV), unde a cântat cu Cristina Bondoc. Tot ea a făcut parte dintre cei 100 de juraţi de la „Cântă acum cu mine” (PRO TV) şi cântă cu propria trupă de cover-uri, Stereo Boulevard.

„Sunt foarte mândră de titlul de antrenor al vocilor României, mai ales că mi-au trecut prin mâini marii câştigători Ştefan Stan (42 de ani), Ana Munteanu (18 ani) şi Bogdan Ioan (28 de ani). Este o muncă frumoasă pe care o fac de nouă ani alături de Smiley. Să lucrezi cu oamenii e cel mai greu lucru din lume. Întâlneşti tot felul de caractere pe care trebuie să le înţelegi şi cărora trebuie să le fii nu doar profesor, ci şi psiholog. La început, unii au impresia că nu au nevoie de mine, alţii îmi absorb fiecare cuvânt, ca un burete. La final, cu toţii îşi dau seama că sunt acolo pentru a le arăta cât de multe sunt în stare să facă. Îi ajut să descopere ceea ce nu au văzut până acum în ei. Încercăm ca fiecare moment livrat publicului să fie cea mai bună variantă a concurentului cu care lucrăm. A fi antrenor la «Vocea României» înseamnă să te pui în pielea fiecărui concurent şi să tremuri odată cu el. Pun o piatră de temelie la drumul concurenţilor şi este o mare realizare pentru mine. Trăiesc cu ei fiecare secundă a piesei, ca şi cum aş cânta eu pe scenă. Mă copleşesc emoţiile şi plâng odată cu ei. Am devenit în toţi aceşti ani «Mama Alina», iar asta mă bucură şi îmi demonstrează că munca mea nu a fost niciodată în zadar”, ne-a spus Alina.

Anişoara Balmuş alături de o elevă şi de Irina Rimes
Anişoara Balmuş alături de o elevă şi de Irina Rimes

La rândul ei, Irina Rimes (28 de ani) lucrează cu Anişoara Balmuş, interpretă de muzică populară şi profesoară de canto la „Atelierul de Voce”, unde lucrează şi Loredana Groza. 

„În acest an, echipa noastră este mult mai bună, avem concurenţi talentaţi cu voci deosebite. Suntem ca o familie, împărtăşim ideile, trăirile, sentimentele şi asta ne ajută să ne cunoaştem şi să îi descoperim şi mai mult pe concurenţi. Emoţia şi sinceritatea ne caracterizează ca echipă. De doi ani sunt în calitate de vocal coach (antrenor vocal - n.r.) şi mă bucur să fac parte din echipa «Cosmos», să antrenez voci speciale şi să cunosc oameni minunaţi. Mi-e uşor să lucrez cu Irina, ne înţelegem foarte bine, suntem pe aceeaşi lungime de undă şi ne intersectăm gusturile muzicale. Irina e un antrenor deschis, iubeşte provocările, ţine cont de părerile celorlalţi, dar ştie şi ce vrea de la fiecare concurent în parte”, ne-a spus Anişoara Balmuş.

Tudor Chirilă cu o concurentă, Gabriela Duţescu şi alt elev, la ora de canto
Tudor Chirilă cu o concurentă, Gabriela Duţescu şi alt elev, la ora de canto

Tudor Chirilă (45 de ani) e ajutat de Gabriela Duţescu, o doamnă simpatică ce şi-a găsit mulţi fani în generaţia nouă. „Lucrez cu Tudor de 25 de ani. În fiecare sezon, există câte o provocare – sunt diverse tipuri de voci pe care încerci să le faci să sune cum vrei tu, dar te confrunţi cu mici piedici: unii au studiat canto cu alte persoane şi au în scoarţă anumite reflexe, alţii sunt mai uşor de modelat. De aici vine frumuseţea acestui show!”, ne-a spus Gabriela Duţescu.

Pianistul Eduard Nicolae, Horia Brenciu şi Julie Mayaya
Pianistul Eduard Nicolae, Horia Brenciu şi Julie Mayaya

Ultima dintre antrenoare, dar nu cea din urmă, este cea a lui Horia Brenciu (47 de ani), Julie Mayaya (33 de ani), câştigătoare la „Vocea României” în sezonul al doilea. Solista a devenit şi actriţă, a lansat în septembrie un material discografic şi este ajutorul lui Brenciu la „Vocea României”. Simpatica mulatră din Iaşi arată chiar mai bine ca atunci când s-a lansat. A slăbit vizibil şi are o atitudine mult mai sexy.

„Să fiu vocal coach în echipa lui Horia înseamnă enorm de mult pentru mine. Este o experiență cu o uriașă încărcătură emoțională, pentru că mă încearcă toate emoțiile pe care le-am trait în 2012 pe aceeaşi scenă a Vocii României. Toate stările prin care am trecut în cadrul concursului acum 7 ani le regăsesc acum, la concurenții din echipa lui Horia. Pe lângă asta, este un proces foarte interesant în care eu încerc să le transmit concurenților din experienţa mea în concurs și încerc să-i dirijez să aibă o evoluţie cât mai frumoasă, iar eu la rându-mi învăț să lucrez cu ei, învăț să fiu profesor”, ne-a mărturisit în exclusivitate şi Julie Mayaya.

Continuă eliminările: din trei concurenţi, doar unul merge mai departe

Prima rundă de knockout-uri la „Vocea României” a început săptămâna trecută cu dueluri muzicale între concurenţii din fiecare echipă. Trei dintre concurenţii fiecărei echipe sunt aleşi de antrenori şi puşi să cântre împreună. Toţi sunt emoţionaţi, căci fiecare decizie a antrenorilor atârnă greu pentru vocile rămase în competiţie.

Vineri seară, 8 noiembrie, de la ora 20.30, va fi o explozie de energie şi de entuziasm în a doua rundă a eliminărilor. Smiley, Irina Rimes, Tudor Chirilă şi Horia Brenciu îşi vor trimite la duel şi ceilalţi concurenţi care vor avea de interpretat câte o melodie, apoi, din trei, tot unul singur va merge mai departe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net