Cine sunt cei 12 finali┼čti ┬źiUmor┬╗. C├ó┼čtig─âtorul va pleca acas─â cu 20.000 euro

image
Cheloo, Delia ┼či Mihai Bendeac, jura┼úii ┬źiUmor┬╗ Foto: Antena 1

Dup─â 11 edi╚Ťii de audi╚Ťii ╚Öi o semifinal─â, iUmor a ajuns la ultimul act. ├Än final─â vor intra 12 concuren╚Ťi , care se vor lupta pentru marele premiu ├«n valoare de 20.000 de euro.

Mukinka, t├ón─ârul de origine african─â ce a adus la iUmor un num─âr de stand-up despre tradi┼úiile de nunt─â ┼či botez din ┼úara noastr─â, i-a cucerit pe cei trei jura┼úi. Povestind despre greut─â┼úile pe care le-a tr─âit ca elev ├«n Rom├ónia, dar ┼či despre examenul de Bacalaureat, Dan ╚Üu╚Ťu i-a convins pe telespectatori c─â locul s─âu este ├«n marea final─â show-ului.

Silviu Gherman a tradus un film cu samurai pe scena de la iUmor, iar num─ârul de magie al lui Mario Lopez le-a adus z├ómbetul pe buze jura╚Ťilor.

De╚Öi George ╚Üint─â a venit deghizat pe scen─â ├«n audi╚Ťii, purt├ónd o ╚Öapc─â ╚Öi o pereche de ochelari de soare, Mihai Bendeac ╚Öi Cheloo l-au recunoscut ╚Öi au avut doar cuvinte de laud─â la adresa fostului finalist din sezonul ╚Öase al show-ului ╚Öi a glumelor scurte cu care i-a obi╚Önuit pe telespectatori. Alex ╚śerban, corporatistul din Piatra Neam╚Ť, a venit cu un num─âr de stand-up, un spectacol cu scurte povestioare inspirate din via╚Ťa lui, vrea s─â renun╚Ťe la job ╚Öi s─â se axeze pe o carier─â ├«n stand-up.

Cristian Dumitru ╚Öi Bogdan Ni╚Ťu sunt cei doi comedian╚Ťi care formeaz─â trupa Ha-Rap ╚Öi care i-au f─âcut pe jura╚Ťi s─â se ├«ntreac─â ├«n complimente la adresa lor, iar Adrian Constantin ╚Öi Andrei Jipc─â sunt doi tineri plini de ├«ncredere care au venit pentru a se ├«ntrece ├«n glume improvizate pe moment pe ritm de rap ╚Öi au convins publicul c─â merit─â s─â ajung─â ├«n final─â.

Concuren┼úii pot fi vota┼úi ┼či prin aplica┼úia "iUmor"

Cu un num─âr care a cuprins c─âr╚Ťi, cifre, arti╚Öti, pistoale, Eduard ╚Öi Bianca au transformat totul ├«ntr-o magie pres─ârat─â cu umor ╚Öi au reu╚Öit s─â ╚Öocheze juriul prin felul lor tonic de a prezenta trucurile. Cristian Denis, adept al show-urilor de strad─â, a cucerit publicul din Europa ╚Öi a reu╚Öit acela╚Öi lucru ╚Öi cu jura╚Ťii ├«n audi╚Ťii. Bogdan C─âlin a venit la iUmor cu o serie de glume scrise de el. Ultimul, dar nu cel din urm─â, Patrick Cottet a reu╚Öit s─â ├«i conving─â pe jura╚Ťi ╚Öi ├«n audi╚Ťii, dar ╚Öi a doua oar─â c├ónd a ╚Öi c├ó╚Ötigat semifinala iUmor, ceea ce i-a adus francezului un loc ├«n marea final─â.

Dac─â ├«n audi╚Ťii concuren┼úii aveau nevoie de dou─â dintre voturile jura╚Ťilor pentru a ajunge la vot ├«n aplica╚Ťia ÔÇ×iUmorÔÇŁ, ├«n final─â concuren╚Ťii trebuie s─â ├«i conving─â pe to╚Ťi trei, altfel sunt elimina╚Ťi. Cei care vor ob╚Ťine 3 "Thumbs up", vor intra la votul publicului. ├Än cadrul finalei iUmor, difuzate pe 13 decembrie, telespectatori vor putea vota interpretarea concuren╚Ťilor ├«ntr-un interval de 20 de minute pentru a decide prin vot prin SMS la 1313 marele c├ó╚Ötig─âtor, care va pleca acas─â cu marele premiu ├«n valoare de 20.000 de euro.

david webp
276138604 516868496470142 2126568927628978572 n jpg
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png
BeFunky collage (35) jpg
FotoJet (5) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
5 front bac toata clasa jpg
image
image
image
image
Dr Alban jpeg
andy fletcher jpg
aura b4 jpg
Beckham
dana budeanu copii iunie 2022 jpg
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png