Cine sunt cele 6 domnişoare de onoare ale Adelinei Pestriţu

image
Adelina și Virgil s-au cununat în secret miercuri (3 iulie)

Adelina Pestriţu numără zilele din calendar până la nuntă, dar pune la punct şi ultimele detalii în cele două săptămâni care i-au mai rămas până la marele eveniment. Săptămâna aceasta, bruneta s-a cunat civil, eveniment pe care l-a vrut discret şi la care a avut alături doar naşii, în calitate de martori. La nunta in 20 iulie, Adelina şi Virgil Şteblea şi-au invitat toţi pretenii, familiile şi apropiaţii. Mireasa va avea nu mai puţin de 6 domnişoare de onoare, iar Click! vă face cunoştinţă cu ele.

Adelina Pestriţu se apropie de marele eveniment din viaţa ei de cuplu. Bruneta are programată cununia religioasă cu Virgil Şteblea peste numai două săptămâni, aşa că zilele acestea trece în revistă ce mai are de bifat pe lista pregătirilor. Alături de mireasă se vor afla prietenele ei, 6 dintre ele primind misiunea de a fi domnişoare de onoare. Adelina a ales 3 vedete şi 3 nume mai puţin cunoscute în showbiz care să o ajute cu cele două ţinute pe care le va purta în ziua nunţii, dar şi să o sfătuiască în cele mai importante momente.   

"Pe lângă multe detalii care fac că acest eveniment să fie unul prețios, după cum tradiția spune, domnișoarele de onoare vor avea un rol foarte important. Ele vor reprezenta ajutorul meu de nădejde, fetele cu care mă voi sfătui, voi petrece și mă voi bucura de fiecare moment dinaintea evenimentului, dar mai ales în ziua cea mare. Șase prietene apropiate au acceptat invitația de a fi parte din cadrul nostru de poveste de dragoste. Ele vor îmbrăca rochii de aceeași culoare și vor fi alături de mine în fața altarului. Chiar dacă tradiția spune că este necesar să fie necăsătorite, va anunț că eu nu o să țin cont de acest detaliu. O parte dintre ele sunt deja căsătorite și pentru una dintre ele, chiar eu am fost domnișoară de onoare la momentul nunții ei, petrecut în urmă cu 4 ani. Și nu trec peste această tradiție pentru că aș avea eu o dorință arzătoare să fiu contra vântului, ci pur și simplu, o parte dintre prietenele mele bune, pe care mi le doresc aproape, sunt căsătorite și sunt ok cu această mică «schimbare» de reguli", povestea Adelina Pestriţu.

Cele trei tinere sunt prezenţe constante la evenimentele mondene, dar şi pe micul ecran. Natalia Mateuţ este gazda matinalului de weekend de la Antena Stars, Anca Ciota prezintă rubrica meteo a jurnalului de la kanald, iar Roxana Blogu, ex-Trident, are un atelier de croitorie, de unde se îmbracă multe dintre vedetele noastre autohtone.

Dar şi domnişoarele de onoare ale Adelinei vor fi nevoite să ţină cont de câteva amănunte vestimentare, pe care chiar mireasa le-a stabilit pentru ele la capitolul ţinute.

image
Natalia Mateuţ este prezentatoare la Antena Stars

"Rozul pal se regăsește în proporție de 40% în dressing-ul meu, așa că nu aveam ce altă nuanță să aleg pentru bunele mele prietene. Modelul rochiei va fi ales de fiecare în parte, pentru că îmi doresc că ele să se simtă frumoase, strălucitoare și să le avantajeze croiala rochiei. Deci cu siguranță nu voi impune o „uniformă.

image
Anca Ciota este prezentatoare la Kanal d

Pentru mine ele sunt extrem de importante și îmi doresc să le fac să se simtă în largul lor. Nu suntem adepții regulilor sau ai tradițiilor. Putem împrumuta obiceiuri, dar le reinterpretăm după stilul nostru”, a detaliat vedeta, care a explicat că a comandat aceste ţinute la aceeaşi casă de modă la care chiar ea şi-a făcut cele două rochii de mireasă.

Trei dintre domnişoarele de onoare ale Adelinei Pestriţu, fashioniste convinse

Celelalte domnişoare de onoare ale Adelinei Pestriţu sunt pasionate de modă. Cristina Dumitru este stilist, Iza are o afacere cu haine ce îi poartă numele şi este însărcinată în 7 luni şi jumătate, iar ultima, Raluca Bogdan, a fost vizitată de Adelina Pestriţu în 2017 în S.U.A acolo unde se pare că s-a stabilit.   

image
Roxana Blagu, ex-Trident, are o afacere de succes cu haine de designer

image
Cristina Dumitru este stilist

Adelina Pestrițu și afaceristul Virgil Steblea își vor uni destinele pe 20 iulie, nunta lor anunțându-se a fi una grandioasă. EI au devenit părinți pentru prima dată pe 3 august 2018, când vedeta a adus-o pe lume pe micuța Zenaida la o clinică privată din București.

image
Iza are o casă de modă ce îi poartă numele şi de unde Adelina se mai îmbracă la evenimente

Citeşte şi:

Adelina Pestriţu s-a măritat în secret. Ce rochie frumoasă a purtat la cununia civilă

Ce scrie în invitația de nuntă a Adelinei Pestrițu. Puțini se așteptau la asta

borcea piscina JPG
giulia anghelescu2 png
laura cosoi png
meditate 1851165 1280 (1) jpg
BeFunky collage (34) jpg
gianina corondan tb1000 jpg
foto 1   Miki K Pital jpg
vacanta femeie jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Miki K Pital jpg
laura cosoi png
BeFunky collage (34) jpg
patrizia paglieri jpeg
giulia anghelescu2 png
Mircea Bravo webp