Cine sunt cele şapte femei care slăbesc cu ajutorul Andreei Marin


  Andreea Marin transpiră din greu la salăfoto: arhivă personală
Andreea Marin transpiră din greu la salăfoto: arhivă personală

Mii de femei din toată țara s-au înscris în preselecțiile campaniei “Nu există nu se poate”, lansată de Andreea Marin și Top Line, în dorința de a intra în cantonamentul frumuseții și a-și îmbunătăți radical stilul de viață în următoarele trei luni. Șapte dintre acestea au fost selectate, iar numele lor au fost anunțate de îndrăgita vedetă, în cadrul unei emisiuni de la PRO TV.

Adriana Diaconu (specialist în Resurse Umane, București), Ionica Oaida (registrator medical, București), Simona Gherghel (profesoară, Bacău), Andreea Albu (economist, Deva), Mihaela Negrii (bibliotecară, Iași), Mariana Olteanu (inginer în agricultură, Ploiești) și Adelina Capatina (gestionar benzinărie, Timișoara) vor avea ocazia să își remodeleze silueta și să aibă un ten întinerit urmând gratuit, timp de trei luni, tratamente corporale și faciale profesionale în saloanele partenere Top Line din orașul lor, și să învețe de la specialiști cum să își reechilibreze stilul de viață de zi cu zi.


  Ele sunt cele 7 doamne care se lasă pe mâna Andreei Marin
Ele sunt cele 7 doamne care se lasă pe mâna Andreei Marin

“Cele șapte doamne au devenit ambasadoarele mișcării naționale <Nu există nu se poate>. Au vârste diferite, în mare parte peste 40 de ani, ocupații diferite, cu povești de viață impresionante. În următoarele trei luni vor învăța ce înseamnă echilibrul minte-trup-suflet, vor afla de la cei mai buni specialiști din industria de frumusețe cum își pot îngriji eficient tenul, silueta și aspectul fizic în general, ce înseamnă un program alimentar zilnic echilibrat și sănătos și vor beneficia gratuit de cele mai bune tehnologii profesionale de înfrumusețare din saloanele partenere Top Line din orașele lor. La fel am procedat și anul trecut când, cele șase ambasadoare <Nu există nu se poate> de atunci au avut parte de transformări impresionante în bine, din toate punctele de vedere. De la faptul că au slăbit chiar și 25 de cm în talie, până la faptul că și-au descoperit noi pasiuni și chiar și-au schimbat ocupația, alegând ceea ce le face să se simtă cu adevărat împlinite.  De exemplu, două dintre ambasadoarele de anul trecut sunt astăzi make-up artiști și dau mai departe ceea ce au învățat în cele 3 luni de campanie”, declară Andreea Marin.


  Andreea Marin, nemachiată și transpirată, la sala de fitnessfoto: arhiva personală
Andreea Marin, nemachiată și transpirată, la sala de fitnessfoto: arhiva personală

Cele șapte câștigătoare din acest an vor avea ocazia să urmeze tratamente corporale și faciale profesionale, testate și de vedetă, recomandate de medicii și specialiștii în cosmetică ai saloanelor partenere Top Line din acele orașe: Silhouette Unirii (București), Beauty Shot (București), Elysees Make Up Studio (Timișoara), Attitude by Cosmetics Style (Deva), Floarea de Colț (Bacău), Gioconda Medical Spa (Iași), Salon Bluette (Ploiești). Scopul este ca, la finalul cantonamentului frumuseții, câștigătoarele să obțină o siluetă suplă, să scape de aspectele inestetice ale pielii, să aibă un ten mai tânăr și mai sănătos și, mai presus de toate, o stare de bine și de mai mare încredere în forțele proprii mulțumită acestor transformări la nivel estetic.

„Veți învăța drumul înapoi către echilibru, armonie, frumusețe și sănătate, în cazul în care simțiți că ați pierdut busola și nu vă mai simțiți bine în propria piele. După 3 luni în programul nostru de înfrumusețare și reechilibrare, cele 7 norocoase, printre care vă puteti număra, vor ști că sunt din nou pe drumul cel bun, vor vedea și în oglindă, și în ochii celor din jurul lor, dar vor simți și în interiorul lor schimbarea în bine. Ne vom întâlni apoi chiar aici, la mine acasă, vom avea un weekend de neuitat, dedicat frumuseții, veți fi protagonistele unei ședințe foto profesionale, vă invit să luăm masa în grădina mea și apoi ieșim ca fetele în oraș, să sărbătorim schimbarea în bine, să vedem un spectacol bun, iar suprizele, vă promit, se vor ține lanț pe parcursul a 3 luni de zile și la finalul lor. Știți că sunt om de cuvânt!”, a mai declarat Andreea Marin.


  Andreea Marin este foarte atentă la felul în care aratăfoto: arhivă personală
Andreea Marin este foarte atentă la felul în care aratăfoto: arhivă personală

„Am demarat această campanie împreună cu Andreea Marin pentru a sublinia încă o odată cât de la îndemână pentru oricine este își îmbunătățească aspectul estetic dacă apelăm la specialiști cu experiență în industria de frumusețe din România. Oricine are acces la aceste servicii. Nu trebuie să fii vedetă, nici să ai mulți bani ori mult timp liber. Există soluții pentru absolut oricine și pentru orice buzunar, doar să îndrăznim să apelăm la specialiștii din clinici și saloane de înfrumusețare, pregătiți pentru a oferi soluția adecvată pentru orice nevoie de ordin estetic", completează declară Diana Baicu, Director General Top Line.

FotoJet (4) jpg
Chefi la Cutite Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
zodii care sunt vampiri energetici jpg
tanara dezbracata in pat jpg
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
foto1 bugetarib jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
20431309 1868359380158355 1385536714054017005 n jpg
Doctori Bogdan si Andreea Prunaru Spital Mioveni foto Denis Grigorescu jpg
Finala Chefi la cutite sezonul 10 Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
ruxi jpg
FotoJet (4) jpg
20431309 1868359380158355 1385536714054017005 n jpg
Kim Kardashian, Kanye West, reguli de urmat 1 Sursa  Instagram jpg
loredana groza jpg