Cine sunt femeile care o ajută pe Iulia Vântur să-l ţină aproape pe Salman Khan

Ultima actualizare:

    Vedeta are câteva ajutoare la BollywoodFoto: Instagram
Vedeta are câteva ajutoare la BollywoodFoto: Instagram

S-au împlinit cinci ani de când Iulia Vântur (35 de ani) şi Salma Khan (50 de ani) s-au cunoscut, iar de atunci relaţia lor face în fiecare zi câte un pas important. S-ar părea că românca noastră a avut parte de ajutoare de nădejde la Bollywood, femei cunoscute care o ajută să fie alături de actorul indinan.

Deşi, în primă fază, i-a fost greu să-i facă pe indieni să o placă, mai ales din cauza informaţiilor şi pozelor publicate în revistele de paparazzi, Iulia Vântur şi-a gâsit câteva aliate de nădejde la Bollywood. Prezentatoarea emisiunii „Ferma Vedetelor” de la Pro TV are alături confidente care o sprijină necondiţioant.

Săptămâna trecută, Iulia a ieşit de pe aeroportul din Mumbai, însoţită de  mama lui Salman Khan, Sushila Charak (70 de ani). Cele două au părut extrem de apropiate, mama actorului ţinând-o de mână, ceea ce înseamnă că relaţiile au ajuns la un alt nivel.

Iulia Vântur: „Familia lui Salman Khan e foarte primitoare”

Iulia Vântur, alături de Beena Kak
Iulia Vântur, alături de Beena Kak

„Familia lui e foarte caldă, primitoare, oricine îi trece pragul casei se va simţi ca acasă. Familia Khan e un exemplu de unitate şi dăruire”, a povestit Iulia într-un interviu pentru Click!. Apropiate de Iulia sunt şi cele două surori ale lui Salman, Arpita Khan şi Alvira Khan, aceasta din urmă fiind şi producătoare de film cu care Vântur se înţelege foarte bine.  Dintre prietenele moldovencei trebuie să o mai amintim pe cântăreaţa şi designerul Amrita, care îi este mereu alături vedetei noastre. Ultima, dar nu cea din urmă, este Beena Kak (62 de ani), om politic influent şi bună prietenă cu familia actorului indian, alături de care a şi jucat în câteva filme importante de la Bollywood. Cele două se văd foarte des şi stau ore întregi la poveşti. Fotografii cu Iulia şi Beena, dar şi cu Beena şi Salman Khan au împânzit reţelele de socializare. Ea şi fiica ei, Amrita, sunt unele dintre cele mai bune prietene ale Iuliei Vântur.  

Iulia Vântur o ţine de mână pe mama lui Salman Khan
Iulia Vântur o ţine de mână pe mama lui Salman Khan

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net