Cine sunt Kalin Brothers. Vedetele momentului de pe TikTok au făcut spectacol pe scena iUmor

Kalin Brothers au urcat pe scena iUmor, acolo unde s-au dezlănțuit. Cei doi frați sunt vedete pe TikTok. Au ajuns virali din întâmplare. Au început să posteze videoclipuri pe această platformă și așa au devenit cunoscuți în toată lumea. Au cucerit utilizatorii cu mișcările lor de dans. Peste 5.4 milioane de oameni îi urmăresc pe TikTok și au adunat 25 de milioane de vizualizări.

Kalin Brothers, în emisiunea iUmor Foto: Instagram
Kalin Brothers, în emisiunea iUmor Foto: Instagram

Berdan și Kadir Kalin, vedetele de pe TikTok

Noul episod iUmor, difuzat duminică, i-a adus în platoul de umor pe Berdan și Kadir Kalin, frații cu milioane de urmăritori pe TikTok și pe Instagram, care au cucerit utilizatorii cu mișcările lor de dans și care au devenit virali pe platformele de socializare.

Apreciați de toată lumea, Berdan și Kadir Kalin au început să posteze videoclipuri pe Tik Tok în urmă cu aproximativ 4 ani, mai degrabă, dintr-o joacă, urmând ca, în scurt timp, să se transforme într-un real succes, aceștia devenind cunoscuți în întreg mediul online.

Berdan și Kadir Kalin călătoresc foarte des și, odată cu videoclipul montat pe piesa „Made în Romania”, a lui Ionuț Cercel, lansată în urmă cu 12 ani, postările lor au devenit virale și la noi în țară, astfel că cei doi au decis să viziteze România.

Ce au spus jurații despre Kalin Brothers 

În episodul cu numărul cinci al emisiunii iUmor Sezonul 16, din data de 17 martie 2024, Kalin Brothers au urcat pe scenă. Cei doi frați au dansat în stilul deja cunoscut, iar Cosmin Natanticu nu s-a putut abține, astfel că s-a dezlănțuit alături de ei.

„Mă bucur mult să vă văd aici, vă știu de pe TikTok, sunteți virali acolo. Vă ador! Aveți ceva balcanic în mișcare!”, le-a mărturisit Delia fraților Kalin, completată de Bordea: „Sunteți foarte faini, mie îmi plac mult dansurile astea în sincron”, a reacționat juratul.

Cheloo s-a ridicat de la masa juraților 

Unul dintre jurați nu a gustat deloc momentul. Rapperul de la Paraziții nu a rezistat atunci când pe scenă și-au făcut apariția Kalin Brothers, cei doi concurenți din Belgia care au dansat pe maneaua „Made in Romania”, cântată de Ionuț Cercel.

Cum s-a declarat în dese rânduri totalmente împotriva acestui gen muzical, Cheloo nu a stat mult pe gânduri și, pur și simplu, a părăsit filmările, lăsându-și scaunul de jurat gol, după cum s-a putut vedea în imaginie difuzate de Antena 1.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net