Cine sunt membrii trupei 5gang, noua senzație a YouTube-ului românesc

image
Cine sunt cei 5 vloggeri care au devenit cele mai în vogă vedete ale YouTube-uluiFoto Facebook

5gang este o trupă formată din câteva vedete de pe YouTube. Deși sunt foarte tineri, cei 5 vloggeri au un succes incontestabil. Au pornit pe cont propriu în urmă cu mai mulți ani, atunci când au început să publice clipuri video pe rețelele de socializare, în special pe YouTbe. Este un trend în România, dar și în întreaga lume, ca tinerii să se filmeze spunând lucruri amuzante pe internet.

Deși au fost judecați pentru faptul că își dezvăluie toate secretele în fața camerei de filmat, și implicit, în fața tutror oamenilor care îi urmăresc pe rețelele de socializare. Andrei Șelaru, Andrei Gavril, Diana Condurache, Luca Bogdan și Andrei Lupu sunt cei 5 vloggeri care cântă piesa SOS, melodie care arupt topurile muzicale și a rămas pe locul 1 pe YouTube timp de mai multe zile. Cei cinci membri ai trupei au hotărât să nu folosească numele din buletine pe YouTube și au ales să își pună nume de scenă. Astfel că, Andrei Șelaru a devenit Selly, Andrei Gavril a devenit Gami, Luca Bogdan și-a ales numele de scenă Pain, iar Andrei Lupu a devenit Exploit.

5gang jpeg
5gang a lansat o nouă piesă intitulată Story

«SOS», «Focuri» și «Story», sunt doar câteva titluri de piese care i-au făcut cunoscuți la nivel național și i-au făcut pe cei cinci video bloggeri să vândă biletele de la concerte în doar câteva zile. Urmează să aibă cel mai mare concert al trupei, mai exact, acesta va avea loc la Arene Romane, și au vândut toate biletele într-un timp foarte scurt. Piesa «SOS» a strâns aproape 19 milioane de vizualizări pe Youtube.

„Toate piesele noastre au ajuns #1 în Trending. A fost tare să avem teaserul în competiție cu piesa pentru locul 1, cred că acest lucru a demonstrat încă o dată apetitul comunității YouTube România pentru genul acesta de divertisment. Deoarece scoatem piese mai rar decât majoritatea artistilor, lumea este automat mai curioasă de o lansare nouă”, declara Selly, fondatorul trupei, potrivit avantaje.ro.

«Story», noua piesă, loc detașat în trending-ul românesc

Noua piesă de la 5gang a urcat imediat în topurile tendințelor de pe Youtube, unde a rămas mult timp, luptându-se cot la cot cu noua piesă lansată de traperul abi care a lansat «Rege pă România», o melodie care a strâns multe critici.

Selly a împlinit de curând 18 ani

Andrei Șelaru, Selly pe numele de scenă, a împlinit de curând 18 ani și a serbat în mare fel, a făcut un mare eveniment într-un local special, unde a invitat mai multe vedete și prieteni apropiați. și a primit zeci de caduri destul de scumpe, semn că este foarte respectat și iubit de prietenii lui. Spre deosebire de colegii de trupă care nu au împlinit încă 18 ani, Selly se bucură că este cel mai matur dintre membrii 5gang.

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
marilyn monroe
Copii din Africa bucurandu se ca au apa FOTO facebook Stefan Mandachi jpg
Brățara „Butonul Roşu“ va fi livrat de poștași
image
image
image
image
286654047 4749049135195755 2734411182504686867 n jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg