Cine sunt prezentatorii noii emisiuni de talente de la Antena 1

image
"Bravo, România" are doi prezentatori celebriFoto: Antena 1

Antena 1 contraatacă! Emisiunea "Românii au talent" va avea un concurent serios. Este vorba despre noul show de talente, "Bravo, România!" care va începe în această primăvară la Antena 1.

Dacă la Pro Tv, responasabili cu buna dispoziţie sunt Smiley şi Pavel Bartoş, la Antena 1 cei care au fost desemnaţi să ridice audienţa sunt două vedete consacrate ale trustului Intact. Este vorba despre Diana Munteanu și Liviu Vârciu, care fac echipă la Antena 1. Cu mult umor și voie bună, cei doi au misiunea de a aduce în fața juriului format din Mirabela Dauer, Mihai Petre, Răzvan Simion și Dani Oțil cele mai spectaculoase numere ale celor intrați în concurs. Săptămână de săptămână ei vor lua pulsul echipelor care se întrec în emisiune, îi vor vedea la repetiții și vor sta de vorbă cu susținătorii acestora.

"Este un proiect minunat și sunt fericită și onorată să fac parte din el. «Bravo, România!» este o emisiune cu și despre români, despre cât de buni, frumoși și talentați suntem ca popor”, a spus Diana Munteanu.

image
Diana Munteanu şi Liviu Vârciu au mai făcut echipă la "Ham- talent"

"Îmi place că noi, românii, deși nu suntem un popor avut, știm să ajutăm. Asta apreciez foarte mult la toate echipele care s-au înscris în competiție, pentru a ajută pe cineva. Și sunt mulţi. Îmi place că oamenii se distrează la repetiții și prin entertainment putem să facem o bucurie și să ajutam pe cineva care are nevoie. Le mulțumesc celor care merg la muncă, stau la birou sau pe teren, apoi vin la repetiții și la filmări și se implică 100% în acest proiect”, a spus şi Liviu Vârciu. 

Filmările pentru „Bravo, România!” sunt în toi, iar Diana și Liviu spun că cel mai uimiți sunt de talentul unor oameni care nu au nicio legătură cu lumea spectacolului și nu au mai urcat până acum pe scenă. 

Primăvara aceasta talentele românilor obișnuiți vor fi etalate din plin în noul show de la Antena 1, „Bravo, România!”. Casierițe, IT-iști, șoferi sau corporatiști vor arăta că românul e născut artist. Fiecare echipă se va pregăti intens cu specialiști în domeniu și vor pune în scenă musicaluri spectaculoase, care îi vor scoate din sfera lor de activitate zilnică.

cub florin zamfirescu png
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
Robbie Williams Spice Girls
INSTANT CIUCA CARBURANT 002 INQUAM Photos Octav Ganea jpg
Strazi deschise - strada pietonala - circulatie inchisa FOTO Inquam / George Călin
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg