Circ la Măruţă! Marian Mexicanu şi soacra s-au înjurat în direct: "Cu cine vorbeşti tu, bă, măgarule?"

10269061 480005788766764 4727023931688150102 o jpeg
Marian MexicanuFoto: Facebook

Scandalul iscat de divorţul dintre Marian Mexicanu şi Paula Lincan a luat din nou amploare.

Mama Paulei, Mioara Lincan, a venit în ediţia de miercuri a emisiunii "La Măruţă", pentru a-i răspunde ginerului care a acuzat-o că şi-a ucis soţul. Nervoasă că muzicianul a vorbit urât de ea şi fiica ei, femeia a povestit relaţiile lui din timpul celor 24 de ani de

"În 1992, am fost în America, unde s-a combinat cu o femeie de 45 de ani, o femeie cu bani. Apoi a stat cu o femeie un an. În toată această perioadă, Paula şi Edi au stat la noi. Când s-a întors din America, am insistat să se împace", a povestit Mioara Lincan.

image
Paula şi Mioara Lincan au avut o confruntare cu Marian Mexicanu în emisiunea lui Măruţă

Marian a intervenit şi a făcut o declaraţie bombă.

"Este o situaţie foarte urâtă. M-au vândut pe o seară de 15 mii de dolari. A venit o doamnă care i-a spus Paulei că îi place de mine. Eu m-am dus şi am făcut parte după cu ea", a spus Mexianu.

În acel moment, soacra artistului a răbufnit şi a dezvăluit că îl dă în judecată.

"Fii atent că te dau în judecată. E vorba că noi te-am vândut femeii şi pe urmă am împărţit banii? Am contactat avocata pentru că ai spus că mi-am omorât soţul, că sunt o vagaboandă, te va costa", a spus Mioara.

"Eu şi Paula eram despărţiţi în perioada aia, când am plecat în America, i-am dat un apartament şi am plecat", a completat Marian.

"Atâtea panarame a făcut bărbatul ăsta. M-am săturat, de asta am venit aici. Au picat bărbaţii şi a rămas Mexicanu? Nu am vrut să spun cât am suferit 24 de ani, pentru copii. Am stat de proastă. Profită de femei, îşi bate joc de toată lumea. Aşa m-a hipnotizat pe mine. Fetiţa lui citea mejase de la Aurelia de la Braşov", a răbufnit Paula Lincan, când a auzit de spunea soţul ei.

"Cu cine vorbeşti tu, bă, măgarule? Tu vorbeşti de mine? Erai un copil când era Mioara Lincan? Îmi cântai piesele când eu eram cineva", a intervenit, extrem de nervoasă, Mioara Lincan, apoi a adăugat cuvinte pe care cei din emisiune au fost nevoiţi să le cenzureze.

Cătălin Măruţă a încercat să o liniştească pe femeie, care a acceptat să lase microfonul după ce l-a înjurat crunt pe ginere. Nu a durat mult şi a început din nou să ţipe la Mexicanu.

"Noi suntem acum familia nimeni, venim de la Găieşti", a continuat Mioara Lincan, spre disperarea lui Măruţă care nu a mai putut interveni în discuţia celor doi.

După alte câteva minute în care cei doi s-au făcut cu ou şi oţet, Măruţă a cerut o pauză de publicitate. Pentru că Marian şi soacra sa tot nu se linişteau, prezentatorul a fost nevoit să ţipe la ei: "Alo! Luăm pauză şi revenim".

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
cub botez tort liam png
meghan markle jpg
reghe corina caciuc jpeg
cub botez reghecampf caciuc png
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
Dr. Marian Gașpar FOTO arhivă
meghan regina elisabeta a ii a profimedia 0493807854 jpg
image
image
image
image
reghe corina caciuc jpeg
cub botez tort liam png
cub botez reghecampf caciuc png
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg