Circ total cu Kamara! Artistul e acuzat că a bătut-o pe fosta iubită! Declarații stupefiante

simeon stalpnicul png
Kamara e acuzat ca si-ar fi batut fosta iubita, dar el neagafoto: Facebook

Kamara este acuzat de Mădălina, femeia cu care a avut o relație, că a lovit-o şi i-a spart buza. Între ei, susține ea, a fost un scandal după ce ei s-au văzut la mare, unde Kamara era cu fiul lui, iar Mădălina s-a cazat în apartamentul artistului.

Mădălina afirmă că a fost bătută cu sălbăticie de Kamara. "A luat-o pe prietena mea de păr de la ţigară, i-a dat palme la fund. A apucat-o de păr şi a vrut să o lovească pe piele. A început copilul lui să plângă, eram amândouă pe canapea... s-a băgat peste noi în pat şi a început cu multe gesturi mai... S-a dus a închis uşa de trei ori a scos cheia şi a băgat-o în buzunar. M-a apucat de gât. Mi-a dat cu picioarele, cu mâinile. Am căzut, mi-a spart buza. Eram plină de sânge, eu l-am înjurat, am ripostat. Mi-a spus: am încercat doar să te reţin, am vrut să te opresc, eu doar am vrut să mă apăr! Mi-a băgat mâinile în gură şi mă trăgea, mă lua de păr şi mă târa prin casă, calvar, dezastru, prin asta am trecut." a spus Mădălina la "Xtra Night Show".

simeon stalpnicul png
Madalina, femeia cu care s-a iubit Kamara, il acuza pe artist ca ar fi batut-ofoto: Facebook

”Dormeam cu copilul, ea m-a trezit şi m-a chemat unde stăteau ele... pe canapea. M-am aşezat între ei. Am avut glume cu prietene ei pe baza a ceea ce mi-au povestit ele. Eu eram pe canapea cu ea şi ea a devenit nervoasă. Probabil a crezut că vreau ceva de la prietena ei. Şi m-a chemat pe balcon, am întrebat-o ce vrea, ea agitată, voia să plece. I-am spus rămâi aici. Cheia era în uşă. N-am lăsat-o să plece în toiul nopţii şi am scos cheia din uşă. Ea voia să plece. Mi-a dat peste mână, moment în care se duce la uşă şi începe să urle, spunându-mi numele şi i-am spus să se oprească. Am luat-o, era jos, e adevărat, ştiu că loveşte, am ştiut că o să mă lovească. Moment în care m-a înjurat de mamă, ştie că mama mea e moartă (…) Ea m-a bătut la mine acasă şi eu o chemam la mare să o bat acolo? E o minciună ce avansează ea aici. Eu am înregistrări şi o să vi le pun la dispoziţie, dacă la asta s-a ajuns. Prietena ei este colega cu care făcea videochat în cuplu, videochat lesbi. Mă bucur că m-am despărţit de ea, mă bucur că nu am descoperit-o după cinci, şase ani... Jur că s-a suit peste mine şi am refuzat-o, am înregistrarea.”, a spus Kamara, la aceeași emisiune.

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
Prințul Harry și Meghan Markle png
viorel lis si oana lis
Razboi in Ucraina FOTO Captură video jpg
premiul nobel pentru chimie 2022 jpg
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg