«Cireșica» Nicole Cherry a devenit super femeie. Ce spune despre nunta cu noul iubit

image
Nicole Cherry nu se mai dezlipește din brațele iubitului ei, mai mare cu opt aniFoto: Instagram

A fost înșelată cu cea mai bună prietenă! Cine ar mai fi putut crede în dragoste după o astfel de dezamăgire? Nicole Cherry nu şi-a pierdut însă speranţa! Şi bine a făcut! Cântăreaţa simte din nou fiorii dragostei mai abitir ca niciodată. Ne-a vorbit despre bărbatul vieţii ei, alături de care are planuri mari.

Nicole Cherry, în vârstă de 20 de ani, este mai fericită ca niciodată. A găsit în sfârşit dragostea adevărată. Cel care i-a furat inima este Florin Popa, un tânăr mai mare cu 8 ani decât ea, cu care formează un cuplu de un an încoace. Diferența de vârstă nu este însă nu este un impediment pentru cei doi îndrăgostiţi, care s-au mutat împreună şi îşi fac deja planuri de căsătorie.

image
Nicole Cherry este mândră de corpul ei sexy

"Stăm împreună de ceva timp şi dacă toate lucrurile merg în direcţia bună şi noi suntem fericiţi, există înţelegere, iubire, respect, nu văd de ce să nu ne căsătorim. Am trăit într-o familie foarte unită, ai mei au o căsnicie de 27 de ani şi am un exemplu foarte bun de la părinţii mei. M-aş bucura din suflet ca şi eu să am parte de acelaşi lucru", a declarat cântăreața pentru click.ro.

Nicole Cherry și iubitul ei, Florin Popa, sunt împreună de un an

Povestea de iubire dintre Nicole Cherry şi iubitul ei, Florin Popa, a început în urmă un an. Cei doi sunt deja un cuplu bine sudat. "A contat şi aspectul fizic la început. M-a cucerit cu zâmbetul lui. E muncitor, cât se poate de independent, e inteligent. Mai suntem şi geloşi, dar nu depăşim limita. Eu cred că gelozia trebuie să existe într-o relaţie, e frumoasă gelozia, dar până într-un punct", ne-a mai spus solista, pe numele ei adevărat Nicoleta Janina Ghinea, care s-a lansat în anul 2013 cu hit-ul “Memories”.

image
Nicole Cherry și iubitul ei, Florin Popa, sunt împreună de un an

Fostul iubit a înșelat-o cu cea mai bună prietenă

Nicole şi-a cunoscut şi viitorii socri. Mai mult, şi Florin a intrat în graţiile părinţilor lui Nicole Cherry. "Mă înţeleg foarte bine cu viitorii mei socri. Pe ai mei părinți, el îi cunoştea dinainte să fim noi împreună. Lui i-a fost uşor să se acomodeze. Nici mie nu mi-a fost greu, pentru că are nişte părinţi foarte cumsecade. Mă simt bine în compania lor", ne-a mai spus Nicole.Nicole Cherry şi-a revenit miraculos după decepţia amoroasă suferită în aprilie 2018. Fostul ei iubit, Teo Mihăescu, a înşelat-o atunci cu una dintre cele mai bune prietene ale ei, Diana, fiica unui milionar libanez.

Citește și:

Nicole Cherry s-a făcut mare. Sărutări pe înserate, în parc

Ce spune Nicole Cherry despre noul iubit. Este afacerist și mai mare cu 8 ani decât ea

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
Roxana, alături Liviu Guță
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
mugur mihaescu jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
marilyn monroe
Josep Borrell FOTO EPA-EFE
accident defileul jiului gj jpg
image
image
image
image
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu