Ciro Castellano, apel disperat la Antonia: ''Maya are nevoie de mama ei''


    Ciro Castellano
Ciro Castellano

Ciro Castellano este foc şi pară pe Antonia, deoarece aceasta nu merge în Italia să-şi viziteze fiica. De un an şi 3 luni de când a devenit mămică a doua oară, solista şi-a axat atenţia mai mult asupra băieţelului ei, Dominic.

Ciro Castellano a intrat în direct la Antena Stars unde a oferit noi detaliii despre scandalul în care este implicată familia lui.

Antonia nu şi-a mai văzut fiica de anul trecut
Antonia nu şi-a mai văzut fiica de anul trecut

"Nu s-a schimbat nimic. La noi nu a ajuns nici un fel de informație de genul acesta. Și Maya mai are nevoie de mama ei. Dar din păcate, Antonia de patru luni nu a mai dat nici un semn de viață. Mai discută pe Skype atunci când are ea timp. Ea este cunoscută în țară, dar nu e Madonna, cred că ar putea să vină să își vadă copilul. Dominic este aproape de părinți, iar Maya nu are acest lucru. Este un pic nedrept să știți. Ea a fost cea care a vrut ca fetița să stea cu noi. Nici măcar nu s-a preocupat să îi facă pașaport pentru ca ea să poată veni în România. Eu am iubit-o ca pe o fiică, dar dacă ea nu vrea să facă o oră jumătate până la Napoli, îmi pare rău. Oricum, o să îi rămân dator pe viața pentru că mi-a dat o nepoțică așa frumoasă", a spus Ciro la Antena Stars.

horoscop jpg
cub lia bugnar png
george burcea lurch jpg
cub Andreea Perju png
cub andrele png
cub camelia șucu (1) png
celine dion jpeg
parlamentul european profimedia  jpg
image
image
image
image
image
image
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg
cub andrele png
baza paris profimedia jpg
celine dion jpeg
Jennifer Lopez a avut ajutor la alesul bradului jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png