Claudia Ghiţulescu, tratament cu aloe vera înainte de sarcină

image
Claudia GhiţulescuFoto: arhivă personală

Claudia Ghiţulescu ar face orice pentru a concepe un copil. Cântăreaţa de muzică populară a încercat diferite tratamente fără niciun rezultat. Artista a consultat foarte mulţi medici, care i-au recomandat să facă investigaţii amănunţite, ba chiar să recurgă la fertilizarea în vitro. Recent, solista a primit indicaţii să urmeze un program de nutriţie şi detoxifiere, care are la bază gelul de aloe vera.

Aloe vera este o plantă cu proprietăţi extraordinare şi se pare că este indicartă şi femeilor care vor să râmână însărcinate. Claudia Ghiţulescu este căsătorită de ceva timp şi îşi doreşte foarte mult să devină mamă, dar momentan nu se întâmplă ca dorinţa ei să devină realitate. Afalată oarecum în criză de timp şi cu analizele bune, artista nu ştie ce ar trebui să facă pentru a rămâne însărcinată. Medicii au sfătuit-o printre altele să urmeze un tratament cu gelul de Aloe Vera.    

image
Claudia Ghiţulescu

"Am dat start unui minunat program de detoxifiere, slăbire și nutriție! De ce? Pentru că iubesc copiii și îmi doresc să devin mămică, pentru că țin la sănătatea mea, pentru că îmi doresc să mă simt bine in pielea mea și să scap de câteva kilograme nedorite. Am un program încărcat și pentru asta am nevoie de multă energie! Va invit pe Facebook să-mi vedeți evoluția", a notat solista de folclor.

În paralel cu tratamentele naturiste, Claudia Ghiţulescu nu îşi pierde speranţa în divinitate  şi se roagă noapte şi zi. 

Johnny Depp FOTO EPA-EFE
surorile gabor webp
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
foto2 viviana si fetele jpg
FotoJet jpg
raluca aprodu emilian oprea uniter jpg
livia graur jpeg
livia graur familie jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpg
laura cosoi
cristina cioran  iubit alex dobrescu jpeg
alina sorescu alexandru ciucu
familia regala jpg
alex delea survivor jpg