Claudia Pătrășcanu: “Gabi le-a zis părinților că se aruncă de pe pod pentru amantă. A cheltuit 200.000 € cu ea”

Părinții lui Gabi Bădălău (stânga) și mama Claudiei Pătrășcanu, la nunta din anul 2016
Părinții lui Gabi Bădălău (stânga) și mama Claudiei Pătrășcanu, la nunta din anul 2016

Apar noi date în scandalul divorțului dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Afaceristul a făcut publice actele de mediere, așa că acum se știe și cum arată cerințele de partaj ale Claudiei. Iată cum justifică solista sumele cerute!

Conform actelor puse la dispoziție de Gabi Bădălău (33 de ani), vineri seara, în emisiunea prezentată de Dan Capatos, la Antena Stars, Claudia a cerut la partaj o casă pe un teren în Corbeanca, o mașină și 10.000 de euro lunar pentru ambii copii.

Solista a explicat de ce i-a cerut soțului ei o sumă atât de mare. “După ce am văzut toate cheltuielile făcute cu amantele lui, normal că am cerut și eu. Dar nu este vorba de 15.000 de euro, suma mincinoasă și fabuloasă, pe care soțul meu a zis-o! El a cheltuit 200.000 de euro cu amanta! Noi ne-am înțeles amândoi la mediere. M-a pus să mă interesez la Cambridge pentru copii și să găsesc o casă pentru copii. Când am găsit școala, casa, el s-a retras. Părinții lui nu au vrut! Mama lui i-a zis într-un mesaj: nu vreau să-i dai nimic! Asta a fost o strategie a familiei, ca să mă discrediteze că eu cer bani! Acum va stabili instanța! Pentru amantă a avut 200.000 de euro, pentru copiii lui nu. Părinții lui nu au vrut să dea banii, iar domnul Bădălău senior știa de amanta fiului lui, pentru că a cunoscut-o la el în birou. Gabi le-a zis părinților lui că el se aruncă de pe pod pentru amanta lui. Gabi are un defect, minte foarte mult! Nu îmi doresc nici un divorț amiabil, ce îmi va da instanța, aia va fi. Acum el îmi pune lunar niște bani în cont, cât vrea el!”, a declarat Claudia Pătrășcanu vineri seara, în emisiunea Xtra Night Show, prezentată de Dan Capatos la Antena Stars, citată de Spynews.ro.


    Părinții lui Gabi Bădălău (stânga) și mama Claudiei Pătrășcanu, la nunta din anul 2016Foto: Sever Gheorghe
Părinții lui Gabi Bădălău (stânga) și mama Claudiei Pătrășcanu, la nunta din anul 2016Foto: Sever Gheorghe

Claudia explică de ce a fost plătită mama ei ca să stea cu nepoții

Claudia Pătrășcanu a explicat și de de a fost mama ei plătită pentru că a stat cu nepoții ei, informație furnizată de Cerasela Tudor, mătușa lui Gabi Bădălău. “Mama mea a fost lângă noi de când s-a născut Gabriel. Mama lui a zis că ea nu știe, nu se ocupă de copii. Mama făcea naveta la primul copil ca să vină să ne ajute. Mama avea atunci trei joburi pe litoral, avea 4500 de lei pe lună. Eu la al doilea copil nu găseam bone, menajere, că nu voiau să le facă carte de muncă. Gabi a zis ca mama sa-și lase servicul să vină. Mama a zis că nu lasă serviciul și Gabi a zis veniți că vă ajutăm. Eu i-am dat banii mamei cu mâna mea. Mi se pare răutate”, a mai spus Claudia la Antena Stars.

Claudia pleacă la munte de ziua fiului ei, Nicholas

Duminică este ziua lui Nicholas, fiul cel mic al lui Gabi Bădău, care împlinește patru ani. Inițial, Claudia a vrut să-i facă o petrecere acasă fiului ei, la care l-a invitat și pe tatăl copilului. După ce la proces s-a aflat că menajera lui Bădălău e carantinată, Claudia a refuzat să-l mai primească pe soțul ei la petrecere, temându-se de Covid. Gabi Bădălău ar fi fost însă dispus să facă testul Covid pentru a-și vedea copiii. Surpriză, însă, Claudia l-a anunțat în emisiunea lui Dan Capatos că nu mai vrea să facă petrecere, deoarece copiii vor să meargă la munte. “Să vină și el la munte, n-am nimic împotrivă”, a mai spus Claudia.

Citește și:

Ce vrea Claudia Pătrășcanu la partaj! Gabi Bădălău a furnizat presei actele de la mediere: “Teren, o casă la Corbeanca..."

Iureș în familia Bădălău după acuzațiile Claudiei Pătrășcanu. Mătușa lui Gabi Bădălău rupe tăcerea: «Mama ei stătea cu copiii plătită»

Claudia Pătrășcanu refuză să-l primească pe Gabi Bădălău la ziua copilului: „Nu vreau să iau Covid nici eu, nici copiii!”

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg