Claudia Pătrășcanu, în culmea fericirii! A aflat sexul celui de-al doilea copil


    Claudia Pătrășcanu este mămica a doi băieţiFOTO: Arhiva personală
Claudia Pătrășcanu este mămica a doi băieţiFOTO: Arhiva personală

Claudia Pătrășcanu (37 de ani) se pregătește să devină mămică pentru a doua oară. Însărcinată în 4 luni, bruneta a aflat recent sexul celui de-al doilea bebeluș. Extrem de încântată de veste, Claudia a ținut să împărtășească și fanilor virtuali toată fericirea pe care o trăiește în aceste momente.

Claudia Pătrăşcanu este o mămică și o soție împlinită. Mai ales acum, după ce a aflat că îi va dărui un frățior fiului ei, Gabriel Alexandru, în vârstă de aproape 2 ani. Solista a ales să facă publică vestea că poartă în pântece tot un băiețel, printr-un clip publicat pe pagina personală de Facebook. Aceasta apare în video alături de primul ei copil, în timp ce vedeta îi dă vestea că va avea un frățior.

"O să ai un frăţior, o să ai un frăţior, o să ai un frăţior! Mami o să mai aibă un băieţel! Ce mă fac cu doi băieţi? ", sunt doar câteva dintre vorbele pe care Claudia Pătrăşcanu le rostește în clip. Mesajele de felicitare nu au întârziat să apară din partea prietenilor virtuali: ''Felicitări, Claudia! Îți doresc o sarcină ușoară, sănătate și toate cele bune! Salutări şi mamei", "Felicitări, Claudia! Eşti o scumpă şi o frumoasă!" şi "Felicitări! Sarcină uşoară şi naştere uşoară!

Pe 25 noiembrie 2014, Claudia a devenit mamă pentru prima dată. Ea a născut prin cezariană un băiețel sănătos, de 3,500 kg, care a primit nota 10 din partea medicilor. Cântăreaţa şi Gabi Bădălău sunt căsătoriţi civil încă din anul 2014, iar în 2016 au făcut și cununia religioasă.

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub ravan popescu png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
cub daniel nuță png
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg