Claudia Pătrășcanu își revine după despărțire. E mai sexy ca oricând

Ultima actualizare:

    Claudia Pătrășcanu (42 de ani)
Claudia Pătrășcanu (42 de ani)

Claudia Pătrășcanu pare că își revine după scandal cu fostul soț, Gabi Bădălău! Cântăreața de 42 ani s-a fotografiat extrem de provocator pe internet.

Ea a decis să se dedice mai mult carierei de model, mai ales acum de când nu mai are concerte. Astfel, artista a publicat mai multe imagini cu ea pe rețelele sociale în ipostaze sexy. Chiar dacă e îmbrăcată într-un costum bărbătesc, Claudia a lăsat la vedere bustul generos cu care a încins imaginația bărbaților. 

„Mă simt mai puternică ca oricând, am renunțat la persoanele toxice din viața mea, la acele persoane care nu mi-au adus nimic bun spiritual și asta pentru că am luptat mult să mă vindec pe interior și am suferit mult până să devin ceea ce sunt în prezent. De multe ori trec prin foc și ies mai puternică și mai ambițioasă. Nimeni nu are o viață de poveste, însă o femeie puternică întotdeauna îți va zice cu zâmbetul pe buze despre tot ce a trăit, iubit sau încercat, fără vreo urmă de regret”, a scris Claudia Pătrășcanu în dreptul fotografiilor. 

image
image
image
image
image
image
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
banner Vladuta Lupau png
image
actualitate.net
image
actualitate.net