Claudia Pătrășcanu: „Las loc în viața mea pentru altcineva”


    Claudia Pătrășcanu
Claudia Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu (42 de ani) a revenit în forță în muzică, în plin scandal cu Gabi Bădălău. Mâine, solista are o nouă înfățișare la tribunal, în procesul de divorț cu Gabi Bădălău, ce are ca miză stabilirea custodiei celor doi copii.

Ea a venit de la Agigea la București pentru a-și lansa noua piesă, „Bolnavă de amor”. „Trebuie să ai un psihic foarte bun, ușor-ușor lucrurile se așează în viața mea. Nu am timp să stau supărată, sunt ocupată cu copiii. Când plec, mama are grijă de băieți, ca să nu am discuții în instanță. Nu plec de acasă, de lângă copii fără un motiv întemeiat. Trebuie să muncesc, dacă tot a fost o perioadă în pandemie am muncit de acasă, am un site de haine, am făcut colete să ajungă la cliente”, a declarat solista, invitată la Teo Show, la Kanal D.

Claudia, primele gânduri despre o nouă iubire

Pentru prima dată de la ruptura de Gabi Bădălău, Claudia s-a arătat disponibilă să înceapă o nouă relație. Mie îmi place să iubesc, să ofer iubire și să mi se ofere iubire. Eu nu am zis niciodată, după ce am decis să mă despart, că gata, mi se închide viața. Las loc în viața mea pentru altcineva. O să-mi aduc aminte de momentele frumoase, de nunta noastră, de nașterea copiilor. Nu pot să arunc amintirile la gunoi. Copiii trebuie să știe că ei au venit din dragoste, dar la un moment dat s-a rupt. Încerc să-i cresc bine, ca să nu crească cu ură în suflet, să nu ne judece pe nici unul dintre noi”, a mai spus solista.

Scandal la Agigea, pe copii

Nu același lucru afirmă însă Gabi Bădălău, care nu a putut să-și ia copiii din mâinile Claudiei, la ultima lui vizită. la Agigea, deși era weekend-ul în care el trebuia să stea cu copiii, conform deciziei instanței. „Claudia nu a binevoit să-mi dea copiii și cam asta s-a întâmplat. Băiatul cel mare mi-a zis că vrea să mai stea la mami. Și băiatul cel mic a zis că el vrea să stea la mine. Cel mic mi-a zis apoi că pe cel mare îl învață Claudia să zică că nu vrea să stea la mine. Copiii au intrat în casă și nu au mai ieșit de acolo. Eu am stat la mașină 40 de minute și ea m-a blocat pe telefon. Am sunat-o de pe telefonul șoferului ca să mă lase să-mi iau la revedere de la copii. A ieșit ea la poartă în mare scandal și țipete și a făcut acel gest: m-a scuipat în ochi! Ea se aștepta să reacționez, dar m-am abținut. Apoi mi-a zis să mă duc la pușcărie sau să mor. Eu nu știu ce vrea femeia asta”, a declarat Gabi Bădălău, la Xtra Night Show.

Citește și:

Claudia Pătrășcanu, scandal monstru la Agigea, pe copii. Gabi Bădălău: «M-a scuipat în ochi»

Divorț murdar între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. “Copiii mimează perversiuni sexuale cu păpuși”

cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub valentina pelinel png
cub daniel nuță png
cub ravan popescu png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg