Claudia Pătrășcanu, nora senatorului Bădălău, după ce casa a fost spartă: «Suntem toţi în stare de şoc»

image
Deşi este apărată de un gard înalt şi de camere de supraveghere, vila din Bolintin Vale tot a fost călcată de hoţifoto: Florin Şuler

Un weekend de coşmar pentru senatorul Bădălău şi familia sa. Vineri noaptea, hoţii au spart vila situată lângă Bucureşti, în comuna Bolintin Vale, şi au sustras bijuterii de valoare şi un pistol pe care le avea la parterul casei. Familia este în stare de şoc după acest episod, iar celebra sa noră, cântăreaţa Claudia Pătrăşcanu, a povestit pentru Click! cum s-a întâmplat totul.

De trei zile familia senatorului PSD Niculae Bădălău este în stare de şoc şi nu mai poate dormi în propria casă, după ce vineri noaptea le-a fost spartă locuinţa. Vila cu etaj este străjuită de garduri înalte şi dotată cu camere de supraveghere, însă iată că infractorii au reuşit să se strecoare pe ”muteşte”. Un motiv de încurajare pentru hoţi a fost faptul că sistemul de supraveghere şi alarmele erau oprite, aşa că au intrat ca la ei acasă ştiind că nu lasă ”urme”. Astfel, în noaptea de vineri spre sâmbătă, politicianul împreună cu soţia Rodica şi fiica Sabina dormeau la etaj, iar banda de răufăcători a ”acţionat” la parter, de unde a sustras bijuterii scumpe, dar şi un pistol pe care politicianul PSD îl ţinea într-un sertar al biroului. Nu au auzit nimic, nici un zgomot, astfel că şi-au dat seama că au avut musfiri nepoftiţi experimentaţi abia când soţia parlamentarului a vrut să-şi pună ceasul pe mână.

image

Claudia Pătrăşcanu (40 de ani), nora lui Niculae Bădălău, a povestit pentru Click! întreaga scenă. ”Eu nu mă aflam acasă atunci când s-a întâmplat această nenorocire. Eram cu fiii mei la munte. Dimineaţa, pe la 11, în timp ce ne întorceam spre casă, am sunat-o pe soacra mea, însă mi-a răspuns cumnata Sabina. Îi tremura vocea şi nu a vrut să îmi spună ce s-a întâmplat, ca să nu mă panicheze, mai ales că eram la volan cu cei doi copii în maşină. Mi-am dat seama că se întâmplase ceva rău. Soţul meu era plecat în străinătate, dar s-a întors acasă de urgenţă când a auzit ce li s-a întâmplat părinţilor săi. Când am ajuns la Bolintin, socrii mei, cumnata plângeau, erau speriaţi, tremurau toţi. În casă, atunci, erau doar ei trei. Dormeau la etaj, iar hoţii au furat de la parter. Dimineaţa, când s-au trezit, nu au sesizat nici o urmă care să îi ducă cu gândul la jaf, ci doar atunci când soacra mea se pregătea să iasă din casă şi a vrut să îşi pună la mână ceasul pe care îl poartă de obicei. Bineînţeles, nu mai era în casetă, nu a mai găsit nici cruciuliţa din aur a socrului meu, verighetele, câteva accesorii, iar apoi a văzut că din sertar lipsea şi arma. Soacra mea a făcut atac de panică, apoi au sunat la poliţie. De două zile poliţia este aici, caută peste tot, au venit cu câini. Noi sperăm să găsească hoţii, avem încredere şi aşteptăm să vedem cine a făcut asta”, a declarat cântăreaţa, în exclusivitate, pentru ziarul Click!

image
Potrivit declaraţiei de avere, Niculae Bădălău are aur şi diamante evaluate la 25 de mii de euro

Poliţia se află la locuinţa din Bolinitin Vale şi face în continuare cercetări. Nu au găsit încă hoţul, iar familia lui Niculae Bădălău stă ca pe ghimpi. ”Nu mai putem dormi de când s-a întâmplat treaba asta, eu mă gândesc mereu ce s-ar fi putut întâmpla dacă vreunul dintre ei s-ar fi trezit peste noapte?! Puteau să îi omoare. În momentul acesta un om a furat o armă, este liber, iar noi stăm cu frica în sân că nouă şi copiilor noştri ni se poate întâmpla ceva rău. Sabina s-a trezit sâmbătă noaptea şi a început să plângă, nu a mai putut să doarmă, trăieşte un coşmar, suntem toţi panicaţi. E îngrozitor să ştii că tu calci pe unde au fost hoţii”, ne-a mai spus artista Claudia Pătrăşcanu. După acest incident, familia politicianului a decis să ia măsuri de precauţie puternice.

”Noi nu ţinem lucruri de valoare în casă, bijuterii, bani. Însă ne vom asigura locuinţa, vom pune pază şi ne vom lua 4 câini”. Poliţia a găsit un cerc de suspecţi şi face cercetări la faţa locului. În plus, păgubitul a primit şi o amendă de 5.000 de lei pentru armă. ”Avem un cerc de suspecţi aflaţi în atenţia procurorilor, efectuăm în continuare cercetări. Nu putem să vă comunicăm încă la cât se ridică prejudiciul jafului. Proprietarul a primit o amendă de 5.000 de lei şi i s-a retras pe o perioadă de cinci ani permisul de port armă, întrucât acesta nu a respectat prevederile legale pentru deţinerea de arme şi muniţii”, ne-au spus persoane abilitate de la Inspectoratul de Poliţie Giurgiu.

image
Claudia, fosta membră a trupei Sexxy, şi Gabi Bădălău au făcut nuntă mare în 2016

Andreea Marin, prădată în timp ce se afla în avion

21 august 2015. Noaptea de vineri spre sâmbătă. Andreea Marin se afla în avion, întorcându-se din Turcia, iar fostul ei soţ, Tuncay Ozturk, ieşise cu nişte prieteni la cină. Hoții aflaseră că nu este nimeni în vilă, au sărit gardul, au forţat un geam şi uşa cu o rangă, apoi au pătruns liniştiţi în living. De aici, intruşii au urcat până la etajul unu, lăsând pe scara elegantă urme de noroi. Au plecat în doar cinci minute, după cum au arătat camerele de supraveghere, doar cu o geantă care valorează 1.000 de lei, deși trecuseră pe lângă laptop, o geantă cu bani şi alte lucruri de valoare. Cei patru hoți au fost prinși la scurt timp.

image

Mădălin Ionescu, «călcat» de hoți acum 4 ani 

Mădălin Ionescu (48 de ani), fosta vedetă de la Kanal D, a fost prădat de hoți pe 16 noiembrie 2014. Ieșise împreună cu soția sa, Cristina Șișcanu, la un restaurant, iar spărgătorii au intrat în vila din Otopeni. Au furat bijuterii de 7.000 €, printre care un ceas cu diamante de 2.000 €, inelul de logodnă, dar și verigheta. După două luni, polițiștii au dat de urma hoților, pe care i-au prins în flagrant. Aceștia comiseseră în luna respectivă alte zece spargeri. Infractorii erau și violenți. Înainte să ajungă la soţii Ionescu, l-a lovit crunt pe proprietarul unei vile care se trezise cu ei în casă.

image

Adrian Iovan l-a ucis pe hoțul prins în casă 

Pe 6 noiembrie 2005, la ora 3.30, pilotul Adrian Iovan, soțul Romaniței Iovan, a dat nas în nas cu hoțul. Acesta intrase în casa familiei, situată pe strada Herăstrău. Reușise să fure un ceas și câteva bijuterii la etajul 1 și cotroboia prin casă după alte bunuri. A urcat la următorul etaj și a deschis ușa dormitorului în care se aflau soții Iovan. Romanița s-a trezit și a început să țipe. Adrian și-a luat arma de vânătoare și a încercat să-l oprească pe necunoscut, care sărise de pe balcon și se agățase de țeava de gaz. Iovan l-a izbit peste mâini cu țeava armei, care s-a descărcat, iar alicele l-au lovit pe hoț în tâmplă. Deși l-a ucis, pilotul a scăpat nepedepsit, fiind considerată autoapărare. Adrian Iovan a murit în 2014 în accidentul aviatic din Munții Apuseni.  

image
image png
card ajutor jpg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
trans bhutan cnn
12 linda evangelista main jpg jpeg
foto 1   Cristina Spatar JPG
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (42) jpg
image png
278537985 466770881908509 7030144293581689858 n jpg
4 catalin botezatu despre tatal lui la cina cu adi hadean si ionela nastase jpg jpeg
image png
1 carmen tanase jpg jpeg