Claudia Pătrășcanu, ofertată să participe la Survivor România! Ce răspuns a dat solista


     Claudia Pătrășcanu și-ar fi dorit să fie colegă cu fotbalistul Sebastian Chitoșcă în echipa Faimoșilor
Claudia Pătrășcanu și-ar fi dorit să fie colegă cu fotbalistul Sebastian Chitoșcă în echipa Faimoșilor

Claudia Pătrășcanu are parte și de vești bune! Aflată în plin scandal de divorț cu Gabi Bădălău, Claudia a primit o ofertă de participare la celebrul show de la Kanal D , Survivor România.

Deși este fan al acestui show și ar fi câștigat bani frumoși, ea a declinat pentru moment oferta din cauza procesului de custodie pe care-l are cu Gabi Bădălău. “În acest moment mă gândesc serios la propunerea pe care echipa Survivor România mi-au lansat-o. Sunt o mare luptătoare, o fire puternică și chiar sportivă. Este o mare provocare pentru mine și sunt convinsă că voi reuși oriunde, oricând. Am doi băieți minunați pentru care mi-aș fi dorit să fiu acolo anul acesta, însă cred că niciodată nu-i prea târziu pentru nimic și sigur îmi vor păstra locul când totul se va așeza în viața mea”, a anunțat solista într-o postare făcută pe contul ei de Instagram.

Claudia Pătrășcanu este o împătimită al show-ului Survivor România. Ea nu pierde nici o ediție, iar favoritul ei este fotbalistul Sebastian Chitoșcă, cu care și-ar fi dorit să fie colegă în echipa Faimoșilor. “M-a impresionat foarte tare povestea lui de viață, ceea ce întâmpină cu fratele lui și chiar am plâns. Îl susțin pentru povestea lui și nu numai, este și foarte bun pe traseu. Îmi doresc din inimă să vină în țară cu premiul cel mare, are toate șansele. Pare un om educat, competitiv, un bun prieten, știe ce înseamnă greul cu adevărat, un adevărat sportiv și merită. Are toată admirația mea, tot respectul și mă voi ruga pentru el. Atât eu, cât și oamenii care mă plac pe mine, îl susținem până la final. Pentru mine înseamnă mult oamenii cu povești de viață, iar povestea lui m-a cutremurat. Am zis că eu chiar nu am probleme în momentul în care l-am ascultat într-un interviu”, a declarat Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru Click!


    Sebastian Chitoșcă
Sebastian Chitoșcă
Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
catalin florin olar jpg
Charles, William și Harry jpg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
sfintii trei ierarhi 1 jpeg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg
image
image
image
image
image
image
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg