Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, o nouă rundă la Tribunal: ”Ea vrea bani și circ”. Solista a venit cu Andreea Bănică

Ultima actualizare:

    Claudia Pătrășcanu a venit însoțită de Andreea Bănică, în calitate de martorfoto: captură Antena Stars
Claudia Pătrășcanu a venit însoțită de Andreea Bănică, în calitate de martorfoto: captură Antena Stars

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au întânit astăzi (4 martie) la Judecătoria sectorului 6, unde a are loc o nouă înfățisare în procesul de divorț, ce are ca miză custodia celor doi băieți ai lor. Artista a cerut custodia exclusivă, susținănd că Gabi Bădălău nu este capabil sau responsabil pentru a crește copiii.

Claudia Pătrășcanu a ajuns prima la Tribunal, fiind însoțită de prietena ei bună, Andreea Bănică, care este și martorul ei în procesul de divorț. La intrarea în Judecătorie, Claudia a declarat că se grăbește, pentru că a întârziat. „Am venit cu gânduri bune, am întârziat puțin! Doamne ajută, să vină astăzi cu martori, să nu mai găsească motive că doamna are lombosciatică, că este în carantină. Eu vreau să fie bine. Andreea va fi audiată astăzi, o tot punem pe drumuri și pe ea. Sper să vină astăzi menajera, sper de câteva luni. Am obosit dar mergem înainte. Gabi e foarte ocupat, dar eu am răbdare. Aștept. Nu cer nimic, de aceea avem avocați, să vorbească dumnealor. Noi nu ținem legătura. Din moment ce sunt jignită, nu văd de ce să ținem legătura Voi face tot posibilul prin toate instituțiile să scoatem la suprafață adevărul. Mi-aș dori să găsim o cale de comunicare. Îmi pare rău că am ajuns să ne împărțim copiii”, a declarat vedeta la intrarea în Tribunal, pentru Antena Stars.

„Niciodată nu am refuzat să-i dau copiii”

Claudia a făcut declarații și despre episodul din weekend-ul trecut, când Gabi Bădălău a mers să-și ia copiii de la Agigea, acesta acuzând-o pe solistă că nu a vrut să-i dea băieții și că l-a scuipat. „Dacă eu nu aș fi vrut să-i dau copii, de ce nu a sunat el la Poliție? I-a fost mai ușor să fugă din fața porții și să-și obțină strategia. Există o înregistrare care spune adevărul. Nu este adevărat că nu am vrut să-i dau copiii, răspunsul îl au cei de la Poliția din Agigea și cei de la Protecția copiilor. Niciodată nu am refuzat să-i dau copiii, dar țin cont de doleanțele copiilor mei. Cunoaște și el această situație. Nici el nu știe ce vrea. Consider că el încearcă să facă niște strategii, pe care le consider greșite”, a mai spus Caludia Pătrășcanu.

Gabi Bădălău a întârziat!

Gabi Bădălău s-a lăsat însă îndelung așteptat și a întârziat mai bine de jumătate la oră la proces. Acesta a venit împreună cu martorul său ce va audiat astăzi, menajera și fosta bonă a copiilor. „Mă atept la lucruri bune, sănătoase pentru copii. Să se termine cât mai repede nebunia asta, o să fie mai multe termene, mai trebuie aduse probe. O să mai dureze, din păcate. Se audiează un martor din partea mea și avocații mei pun întrebări martorului ei. Sunt doi martori. 90 la sută din ce spune Claudia sunt baliverne. Sunt audiate fosta bonă a copiilor noștri și menajera mea și martora ei, Andreea Bănică, care nu fost în viața ei la noi în casă, nu știu ce ar spune ea despre copiii mei. Ea a venit la noi în curte când a luat-o pe Claudia de acasă. Îmi doresc o viață foarte bună pentru copiii mei, liniște în relația cu Claudia, să vină cu copiii la București, să putem să-i creștem împreună. Nu vreau circ. I-am oferit Claudiei o liniște, o stabiliate financiară, școli bune pentru copii, dar nu a acceptat. Ea vrea bani și circ. Și să-și lanseze melodia”, a declarat Gabi Bădălău, la Antena Stars.

Știre în curs de actualizare

Citește și:

Claudia Pătrășcanu, scandal monstru la Agigea, pe copii. Gabi Bădălău: «M-a scuipat în ochi»

Claudia Pătrășcanu: „Las loc în viața mea pentru altcineva”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net